Bizaran koncert u Australiji: Madona se napila i plakala na koncertu (video)

Bizaran koncert u Australiji: Madona se napila i plakala na koncertu (video)

Autor: | 11/03/2016

0

Madona je sinoć održala bizaran koncert u Australiji, na koji je posle četiri sata kašnjenja došla u navodno alkoholisanom stanju, obučena poput klovna.

Kraljica popa trenutno vodi bitku sa bivšom suprugom Gajom Ričijem oko starateljstva nad njhovim sinom Rokom.

Fanovi su satima čekali na kiši da se ona pojavi na sceni. Kada je konačno došla, bila je obučena poput klovna, te je počela da peva svoju pesmu "Intervention" koju je posvetila otuđenom sinu. Rekla je da nije pijana, ali je zahtevala da joj se na binu donese koktel, i istakla da je to prvi put da ima takav zahtev.

Kašnjenje od nekoliko sati obrazložila je time što je bila na probi, a potom je pokušala i da se našali na svoj račun.

- Ne zarađujem novac od ove turneje zbog svih kazni koje moram da plaćam zbog kašnjenja - rekla je ona. Podsetimo, Madonu već prati loša reputacija jer praktično ni na jedan koncert u okviru aktuelne turneje nije došla na vreme.

Publika je bila začuđena njenim ponašanjem, jer se saplitala i mumlala reči svojih pesama. Tokom dva sata nastupa, više vremena je provela pričajući, nego pevajući.

U jednom trenutku se rasplakala zbog poteškoća sa sinom.

Juče je u Londonu održano ročište u slučaju starateljstva nad 15-godišnjim Rokom. On je bio prisutan u sudu, gde je slušao kako se advokati njegovih roditelja prepiru oko njeove budućnosti.  je bio prisutan na delu saslušanja, ali je Madona rešila da ne otkazuje koncert u Australiji.

Madona na sve načine pokušava da se izbori da njen sin živi sa njom u Njujorku. Roko trenutno živi u Londonu sa ocem i njegovom novom suprugom, manekenkom Džeki Ensli (33). Sve do decembra prošle godine bio je sa majkom i putovao svetom na njenoj turneji. Madona tvrdi da je Riči nelegalno zadržao Roka u Londonu.

Madona i Gaj Riči venčali su se 2000, a razveli osam godina kasnije zbog njegovog "nerazumnog ponašanja".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/getty
Tagovi: madona