Lindzi Lohan odbila zavodnika Harija Stajlsa - Ne zanimaš me, gledam film!

Lindzi Lohan odbila zavodnika Harija Stajlsa - Ne zanimaš me, gledam film!

Autor: | 11/03/2016

0

Možete da budete pop zvezda koju sanjaju hiljade tinejdžerki, ali i dalje može da vam se dogodi da vas neko otkači kada ga pozovete na sastanak - osetio je to na sopstvenoj koži i zgodni šarmer iz grupe One Direction, Hari Stajls.

Harija je naime bez pardona otkačila slavna Lindzi Lohan i to zato što ga uopšte nije prepoznala. Samouvereni zavodnik joj se, u vreme dok nije bila u vezi, oko dva ujutro pojavio na vratima hotelske sobe nadajući se da će dobiti malo akcije pod čaršafima, ali glumica na njegov šarm nije ni najmanje pala.

- Rekla sam mu 'pa, jako si zgodan, treba li ti nešto?' i razmišljala o tome kako propuštam film - rekla je Lohan, dodajući da je upravo gledala neki otrcani filmski hit.
- Par sati ranije sam se vratila sa sastanka lečenih alkoholičara i izgledala sam očajno. Još uvek mi je neprijatno kad se negde sretnemo - priznala je Lindzi, kojoj je tek sledećeg jutra sestra otkrila da je zalupila vrata pred nosom jednom od najpoželjnijih neženja današnjice.

Lindzi Lohan sada je u srećnoj vezi sa ruskim milijarderom, pa ne mora da se boji da bi joj se novi zavodnici tako brzo mogli pojaviti na vratima.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/getty

Pročitajte još