Sedam životnih lekcija Kim Katral

Sedam životnih lekcija Kim Katral

Autor: | 12/03/2016

0

Lik Samante Džons, koji je u seriji "Seks i grad" glumila Kim Katral, u vreme kada je serija bila na vrhuncu gledanosti, važio je za jedan od najkontroverznijih likova u istoriji televizije.

Nesputana Samanta učila je da u životu moramo da uživamo punim plućima, a ovo su njene životne lekcije.

1. Samopouzdanje je najjače žensko oružje
Držite glavu gore, visoko i nikada je, ni za koga, nemojte pognuti. Snažne i odlučne žene svesne svojih mogućnosti pravo su blago ovog sveta.

2. Voljeti samu sebe nije mana

"Volim te, ali sebe volim više", legendarna je rečenica kojom Samanta konačno raskida sa Ričardom Rajtom. Žena ne sme da zanemaruje samu sebe i mora da bude na listi sopstvenih prioriteta.

3. Učite na greškama
Možda neko može da vas iskoristi jednom, ali ako to učini i drugi put krivicu snosite sami jer ste to dopustili. Grešaka ne morate da se bojite dogod iz njih izvlačite pouku.

4. Godine su samo broj
Zato nemojte da se opterećujete njima. Nikada niste prestari za novi poslovni uspeh ili za novu ljubav. I ne zaboravite, mlađe je slađe, bez obzira koliko ćutali o tome.

5. Uživajte u seksu

Samanta bi rekla da je seksualno zadovoljstvo pravo svake žene i zato žene ne bi trebalo da se stide uživanja u intimnostima. Dajte mašti na volju, igrajte se sa svojim partnerom i prepustite se strastima kada god to poželite.

6. Prijateljstvo je važnije od frajera
Jedina dama u slavnoj četvorci koja nikada nikoga nije osuđivala bila je Samanta, i upravo zbog toga je prvo njoj Keri priznala da je Ejdana prevarila sa Zverkom. Samanta nikada nije zanemarivala svoje prijateljice zbog muškaraca i tako je pokazala neverovatnu dozu odanosti.

7. Uvek iskreno izražavajte svoje mišljenje
Bez obzira na sve, bez obzira na komentare – budite iskreni prema sebi i prema drugima. Bez zadrške, baš kako je to uvek radila Samanta.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: kim katral