Ben Aflek će glumiti u još jednom filmu o Betmenu?

Ben Aflek će glumiti u još jednom filmu o Betmenu?

Autor: | 12/03/2016

0

Oni koji prate svet filmova o superherojima nisu se iznenadili najavom da će se do 2020. godine biti snimljena još bar 34 filma s tom tematikom.

Jedan od njih bi mogao da bude i novi "Betmen", a Ben Aflek kojeg ćemo gledati već za dve nedelje u filmu "Batman v Superman: Dawn of Justice" izjavio je u intervjuu da definitivno postoji volja da se napravi još jedan samostalan film o Betmenu.

- Trenutno je u razvoju, a sada sam fokusiran na finiširanje filma "Live By Night". Koncentrisan sam na to, a ja radim jedan po jedan film. Tako da, kada s tim budem gotov, usredsrediću se na idući film i odlučiti koji će to film da bude - izjavio je glumac kada su ga pitali o njegovoj "umešanosti u projekat".

Premda je Aflek u početku bio veoma oštro kritikovan, jer se mnogi ljubitelji Betmena nisu slagali s izborom, on je svojim je nastupima javnosti, ali i onime što smo mogli da vidimo u trejlerima, apsolutno opravdao poverenje. Uz njega, u filmu igraju i Henri Kavil kao Supermen i Gal Gado kao Wonder Woman.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images, printscreen
Tagovi: ben aflek

Najnovije vesti