Dejvid Bekam spasao Viktoriju od bankrota?

Dejvid Bekam spasao Viktoriju od bankrota?

Autor: | 13/03/2016

0


Dejvid Bekam je navodno spasao od propasti modno kraljevstvo svoje supruge Viktorije Bekam tako što je položio garanciju od 5,2 miliona funti, nakon što je njen dizajnerski brend izgubio 3,8 miliona funti za godinu dana.

Bivša fudbalska zvezda pomogao je svojoj supruzi da investira u ono što su mnogi opisali kao skori prestanak poslovanja te kompanije.

Victoria je zaradila 34 miliona funti u 2014. godini što joj je omogućilo da otvori sopstvenu prodavnicu u Mejferu u Londonu. To je koštalo tri miliona funti, a unutrašnjost su krasila umetnička dela Damijena Hirsta.

- Računi sugerišu da je obavljen prenos profita između kompanija u vlasništvu Viktorije i Dejvida Beckama. Zapravo, par jednostavno premešta ostvarenu zaradu između sebe - izjavio je ovlašćeni računovođa Robert Lič za "The Sun".

Krajem prošle godine, podaci su pokazali da je zarada Dejvida i Viktorije toliko visoka da su njihove druge karijere još unosnije od prvih. Par se još oslanja na Dejvidovu zaradu, budući da je Viktorijina kompanija ostvarila gubitak, a Dejvidova kompanija je napravila profit od 12,7 milona funti.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getyy Images

Najnovije vesti