Viz Kalifa ima drugi najgledaniji spot svih vremena (video)

Viz Kalifa ima drugi najgledaniji spot svih vremena (video)

Autor: | 14/03/2016

0

Hit koji je najtraženijeg svetskog hip-hopera i zvezdu ovogodišnjeg "Egzita", Viz Kalifu lansirao na sam vrh svetske muzičke scene, "See you again", dospeo je ovih dana na drugo mesto najgledanijih spotova svih vremena.

Sa više od milijardu i po pregleda na kanalu, Kalifa je iza sebe ostavio još jednu od najvećih zvezda današnjice, Tejlor Svift, sa pesmom "Blank Space", koja je sad na trećem mestu, ali i megahit "Uptown Funk" Bruna Marsa, kao i "Baby" Džastina Bibera, "Hello" Adel i "Roar" Keti Peri.

Prvo mesto na ovoj listi i dalje drži Jutjub fenomen "Gangnam Style".

Dosadašnji singlovi Viz Kalife su takođe sa lakoćom dostizali sam tron svetske hip-hop scene, pa tako u zbiru dostižu gotovo četiri milijarde Jutjub pregleda, što ovog izvođača čini jednom od najvećih zvezda na svetu. Nakon objavljivanja pesma See you again je dospela na prvo mesto američke top liste, gde se zadržala rekordnih 12 nedelja.

Nakon ukupno trinaest nominacija među kojima tri nominacije za Gremija i dve za MTV muzičke nagrade i pet osvojenih priznanja, kao i spektakularnog nastupa na Tajms skveru za doček 2016. godine, možemo slobodno reći da je "See you again" obeležila 2015. godinu i na dobrom je putu da postane hit za sva vremena.

Viz Kalifu i "See you again" publika "Egzit" festivala će uživo i ekskluzivno na ovim prostorima gledati i slušati na glavnoj bini 10. jula.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/getty Images hellomagazin
Tagovi: viz kalifa