Enrike Iglesijas u Ginisovoj knjizi rekorda

Enrike Iglesijas u Ginisovoj knjizi rekorda

Autor: | 29/03/2016

0


Kralj latino popa, Enrike Iglesijas, koji će gostovati u Kombank Areni, 10. maja, jedan je od retkih muzičara na svetu koji se može pohvaliti i rekordima u Ginisovoj knjizi.

Naime, Enrike se od nedavno nalazi u Ginisovoj knjizi rekorda sa čak dva priznanja.

Ginisove sertifikate dobio je za “Najdužu broj 1. poziciju” kao i za “Najviše broj 1. hitova” na Hot Latin listama pesama.

Enrike je rekorde dostigao sa svojim singlom Bailando koji je bio na vrhu top lista čak 41 nedelju kao i osvajanjem prvih pozicija sa 26 pesama! Ovaj zavodnik je jedan od najistaknutijih latino pop umetnika svih vremena sa prodatih preko 137 miliona albuma širom sveta i tri Latino Grammy priznanja.

- Obožavao sam da čitam knjigu Ginisovu knjigu rekorda kada sam bio mali – izjavio je Enrique povodom osvajanja ovog priznanja i dodao:

- Jako sam srećan što sam primio ovu nagradu.

Multitalentovani i višestruko nagrađeni umetnik, pored svoje bogate muzičke karijere, dokazao se kao i uspešni biznismen. Naime, prošle godine, zajedno sa teniserom Rafaelom Nadalom, otvorio je restoran u Madridu a ove godine, planiraju proširenje franšize i na Ibicu.

Pored restorana, Enrike Iglesias već duže vreme ima sopstvenu liniju parfema koji, poput njegovih pesama, imaju veliku popularnost a koji nose “zavodljive” nazive “Deeply yours” i “Adrenaline”.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin Universal