Bivši telohranitelj Eltona Džona: Platićeš mi za pipkanja

Bivši telohranitelj Eltona Džona: Platićeš mi za pipkanja

Autor: | 29/03/2016

0

Elton Džon je nekoliko meseci pre venčanja s Dejvidom Furnišem seksualno uznemiravao telohranitelja koji ga je sada tužio.

- Zavukao mi je ruku duboko u pantalone i pokušao da me zgrabi za genitalije dok smo se vozili automobilom -  opisuje Džefri Veninger .

Bivši telohranitelj Eltona Džona zbog učestalih seksualnih zlostavljanja koje je trpeo 2014, odlučio je da tuži muzičara, koji se godinama deklariše kao homoseksualac.

- Jednom prilikom mi je rekao da izvadim svoju "opremu" i kažem "pozdrav ujaku Eltonu" - kaže telohranitelj, koji je stalno pružao fizički i verbalni otpor, ali pevača to nije omelo u daljem maltretiranju.

- Znao je da mi zavrne bradavice i da me naziva "zgodnim stvorenjem" - piše u optužnici koja je ove nedelje podignuta u Los Anđelesu, a prenosi mirror.co.uk.

Elton Džon i Džefri Veninger

Telohranitelj je u septembru 2014. je nakon 12 godina rada dao otkaz Eltonu jer više nije mogao da trpi nabacivanja. Britanski muzičar je u vezi je s rediteljem Dejvidom Furnišem od 1993, a vezu su krunisali brakom krajem 2014.

Oni su roditelji su dečaka Zaharija i Elajdže, koje je rodila surogat majka. Pevačevo bogatstvo procenjuje na preko 400 miliona evra, a još nije poznato koliku odštetu traži telohranitelj.

- Sve su to velike laži, a tužba je neutemeljena - kaže na sve to Elton Džon.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images, Guliver/Splash News
Tagovi: elton džon

Najnovije vesti