I Pol Makartni u "Piratima sa Kariba"

I Pol Makartni u "Piratima sa Kariba"

Autor: | 30/03/2016

0

Još jedan legendarni muzičar glumiće u "Piratima s Kariba". Nakon što sе u trećem i četvrtom nastavku pojavio Kit Ričards, gitarista "Rolingstonsa", u petom delu ćemo gledati gitaristu iz "suparničkog tima".

Iako je od samog početka serijala bilo potpuno jasno na osnovu koje osobe je Džoni Dep zasnovao svoju glumu u filmu "Pirati s Kariba: Prokletstvo Crnog bisera", tek smo u nastavcima dobili zvaničnu potvrdu za to, kada se pojavio Kit Ričards u ulozi kapetana Tiga, oca Džeka Speroua.

U najnovijem, petom nastavku serijala, kapetanu Džeku i ekipi pridružiće se još jedna rok legenda, Pol Makartni iz "Bitlsa". Iako još nije rečeno koju ulogu će imati u filmu, zna se da će to biti sporedna i manje važna uloga, otprilike kao ona koju je glumio i Kit Ričards.

Makartni se tako pridružio Džoniju Depu, Džefriju Rašu i Orlandu Blumu, koji su svi potvrdili povratak svojim ulogama kao kapetan Džek Sperou, kapetan Barbosa i Vil Tarner. Podršku će im ovaj put pružiti Havier Bardem u ulozi zlobnog kapetana Salazara, Brenton Tvejts u ulozi Henrija, sina Vila Tarnera, i Kaja Skodelario kao jedina ženska uloga, umesto Kire Najtli. Premda još nije poznato kakvaće biti priča, naznačeno je da će se ovog puta hrabri i ludi kapetan Džek boriti protiv zloglasnog kapetana Salazara, koji je nakon izlaska iz Bermudskog trougla odlučio da pobije sve gusare.

Zvanični podaci iz "Diznija" kažu da će datum izlaska "Pirata s Kariba" biti 26. maja 2017. godine. Naziv filma je, za sada, "Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: Pol Makartni

Pročitajte još