Sestra Maraje Keri moli za pomoć: Umirem, molim te ne ostavljaj me! (video)

Sestra Maraje Keri moli za pomoć: Umirem, molim te ne ostavljaj me! (video)

Autor: | 31/03/2016

0

Alison Keri, sestra slavne pevačice, nalazi se na samrti, i objavila je video u kojem javno moli Maraju da joj spasi život.

Alison je HIV pozitivna i lečena narkomanka. Pre samo nekoliko meseci bila u teškom zdravstvenom stanju, ali doktori su uspeli da je održe u životu. Sada joj je neophodna finansijska podrška. Njena situacija dodatno se pogoršala prošlog aprila kada joj je neko provalio u stan. Završila je sa oštećenem mozga. Od tada je često u bolnici, a računi za medicinsku negu se gomilaju. Čeka je operacija mozga i kičme, a ako preživi slede godine rehabilitacije.

Alison je za objavila video kojim je zamolila svoju slavnu sestru za pomoć.

- Maraja, volim te i očajnički mi je potrebna tvoja pomoć. Molim te, ne ostavljaj me ovako.

Alisonin brat Morgan Keri nada se da će Maraja, čije je bogatstvo procenjeno na 510 miliona dolara, na ovaj način zaboraviti na porodične nesuglasice, i pomoći sestri.

Maraja se u januaru verila za četvrtog najbogatijeg Australijanca, Džejmsa Pakera, čije se bogatstvo procenjuje na 4,7 milijardi dolara, i koji joj je poklonio verenilčki prsten vredan sedam miliona dolara.


Pevačicini portparoli negiraju da ona nije pomagala sestri.

- Maraja je tokom godina potrošila na stotine hiljada dolara za pomoć Alison i njenoj deci. Zapravo, izdržavala ih je više od dve decenije - navode oni.

Alison ima četvoro dece, od kojih najmlađe ima 14 godina. U mladosti, pre nego što se Maraja proslavila, bavila se prostitucijom da bi mogla da se prehrani. Maraja i Alison navodno nisu razgovarale od 1994, kada su se žestoko posvađale, prenosi Blic.rs

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: maraja keri