Ona se podrvgava ekstremnim pilinzima i ubodima pčela da bi ostala lepa

Ona se podrvgava ekstremnim pilinzima i ubodima pčela da bi ostala lepa

Autor: | 05/04/2016

0


Gvinet Paltrou ima 43 godine i izgleda nikad bolje. Na tome može da se zahvali bizarnim tretmanima. Jedan od njih je i tretman sa ubodima pčela.

- Kao eksperimentalni miš sam, stalno isprobavam nove stvari i otvorena sam za sve. Podvrgla sam se tretmanu ubodima pčela. To je hiljadama godina stara tehnika koja se zapravo zove apiterapija, a ljudi je koriste kako bi izlečili ožiljke i upale. Ceo tretman je bio i više nego fascinantan, ali užasno boli - rekla je Gvinet.

Otkrila je šta je još radila zbog lepote.


- Istezali su mi kožu štipkanjem, odstranjivali su mi mrtve ćelije ekstremnim pilinzima i mikrodermoabrazijom, a redovno idem na laserske tretmane. Probala sam i tretman zmijskim otrovom koji briše bore - kaže ona.

Tvrdi da još uvek nije išla pod nož, ali da ne garantuje da neće kada bude napunila 50 godina.

- Redovno idem na detoks sa teglama, a išla sam i na “orošavanje” vagine. To morate da probate! Sednete na nešto što izgleda kao mini presto, a para i infra crvena svetlost pročiščavaju vašu vaginu - kaže ona.

Inače, i njena ćerka Epl, koja ima samo 11 godina je redovna kod kozmetičara. Ona ide na dijamantski piling, fitnes lica i tretman plavim svetlom.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Splash hellomagazin
Tagovi: gvinet paltrou

Pročitajte još