Glumica koristila halucinogene droge kako bi prestala da pati za kolegom, a onda...

Glumica koristila halucinogene droge kako bi prestala da pati za kolegom, a onda...

Autor: | 05/04/2016

0


Glumica Mišel Rodrigez rekla je da je, nakon što je koristila čuvenu amazonsku halucinogenu biljku ajahuasku, postala ljubomorna na to što je glumac Pol Voker umro pre nje.

Tridesetsedmogodišnja glumica pričala je o suočavanju sa Polovom smrću u dokumentarcu "The Reality Of Truth", a prenosi sajt TMZ.

Rodrigezova i Voker su zajedno snimili nekoliko nastavaka filma "Fast and Furiuos", uključujući i poslednji, sedmi deo filma.

Glumica je ispričala da je posle Polove smrti skoro godinu dana bila potpuno izgubljena.

- Činila sam sve da skrenem misli sa realnog života i misli o tome kako je on prolazan - rekla je Mišel, dodajući da je potpuno poludela to leto pošto je Voker poginuo, samo zato da bi pobegla od svojih misli.

- Ali, posle iskustva sa ajahuaskom postala sam tužna što je on mene ostavio ovde - otkrila je Rodrigez.

- Nije to bila tuga što je otišao, već više ljubomora što je otišao prvi.

Dokumentarac "The Reality Of Truth", koji su promovisali Dipak Čopra i Majk Zapi Zapolin, sadrži intervjue ljudi koji su osetili "pravu realnost kroz spiritualnost, meditaciju i psihodelične droge".

U video Mišel Rodrigez prvi put priča o Polu:

Pol Voker je poginuo dok se vozio sa profesionalnim vozačem i prijateljem Rodžerom Rodasom. Doživeli su saobraćajnu nesreću kada su izgubili kontrolu pri punoj brzini u "Poršeu karera".

Pol se posthumno pojavio u sedmom delu filma "Fast and Furious" kada su njegova braća Kejleb i Kodi odglumili njegove završne scene.

Mišel je nedavno najavila i osmi deo filma, i kako im je bilo potrebno da nastave dalje i bez Pola.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Getty hellomagazin