Kolaps u Novom Pazaru zbog Bali bega, Ognjen Amdižić srećniji od žena i upoznao se sa zvezdom

Kolaps u Novom Pazaru zbog Bali bega, Ognjen Amdižić srećniji od žena i upoznao se sa zvezdom

Autor: | 06/04/2016

0

Turski glumac Burak Ozdživit, poznatiji kao Bali-beg izazvao je pometnju u Novom Pazaru gde se nalazi povodom premijere svog filma "Moj brat".

Kada je glumac želeo da izađe iz kombija u kome se nalazi kako bi se porešteo centrom Novog Pazara na njega su bukvalno nagrnula obožavateljke.


Toliko da Burak u sevopštoj pometnju nije uspeo da izađe iz kombija pa je bio primoran da se vrati u hotel iz kog neće izlaziti do večeras, ali gde je organizovana proslava za slavnog glumca.

Jedan od retkih koji je imao priliku da upozna glumca, budući da Burak nije uspeo da izađe iz kombija od nastrljivih obožavateljki je Ognjen Amidžić.

Glumac i srpski voditelj družili su se neko vreme, a Ognjen je slikao i selfi uz koji je napisao urnebesan komentar:

- Bali i Lejzi Beg. I posle ko je lepši?", Mi ćemo u Bodrum na more, a vi?...

Ipak, neke devojke su bile srećne poput Ognjena.

Do početka premijere atmosfera u gradu je potpuno uzavrela o čemu svedoče ovi snimci.

Posle premijere filma "Moj brat", koja će biti održana večeras, a posle projekcije, Ozdživit će otići na Pazarište gde će mu na večeri domaćin biti Rasim Ljajić. U restoranu će gosta zabavljati ansambl "Derman", koji neguje izvornu narodnu pesmu, a uživaće u ćevapima, mantijama, pršuti, jagnjetini i drugim kulinarskim đakonijama ovog kraja. Na Pazarištu će Bali-beg i njegova pratnja i noćiti.

Posle Novog Pazara, Burak odlazi u Beograd. Izrazio je želju da poseti Kalemegdan, a planirano je i krstarenje Dunavom i Savom. U Beogradu neće biti projekcije filma "Moj brat", koji su, pre Novopazaraca, u Evropi imali priliku da vide samo građani Amsterdama i Brisela.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Instagram, Printscreen

Pročitajte još

Najnovije vesti