Jačanje uticaja: Tom Kruz kupuje kuću osnivača sajentologije

Jačanje uticaja: Tom Kruz kupuje kuću osnivača sajentologije

Autor: | 08/04/2016

0


Tom Kruz namerava da kupi velelepno imanje Sejnt Hil u Saseksu u Engleskoj, koje je nekada pripadalo Ronu Habardu, osnivaču sajentologije.

Imanje koje se prostire na 100 hektara, glumac planira da preuredi i da mu dooda teretanu, spa centar i restoran. Velelepno imanje, koje je nekada pripadalo osnivaču sajentologije, Kruz namerava da koristi kao svoju rezidenciju dok boravi u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Kako piše britanski "Daily Mail", glumac se odlučio na ovaj potez kako bi bio bliži usvojenoj ćerki Izabeli, koje je takođe članica Sajentološke crkve.

- Kruz se seli u Englesku u dom nekadašnjeg vođe Sajentološke crkve, a to nije mala stvar. Sadašnji vođa, Dejvid Miskevidž, dozvolio je Kruzu selidbu i smatra da će ga ovaj potez dodatno učvrstiti u veri - rekao je neimenoovani izvor blizak Kruzu.

- Obe strane su na dobitku, i Tom, koji je posvećen crkvi više nego ikada, i crkva, u koju glumac ulaže dosta novca. Javna je tajna da sajentolozi žele da imaju veliki uticaj u Britaniji, onakav kakav ima kraljevska porodica. Možda se sada čini da je to nemoguće, ali kada imate neograničen budžet, kakav ima Kruz, nemojete se iznenaditi ako Sejnt Hil u budućnosti zaseni Bakingemsku palatu - kaže izvor.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: tom kruz