Nikol Kidman iskreno: Razvod od Toma Kruza sam jedva prebolela

Nikol Kidman iskreno: Razvod od Toma Kruza sam jedva prebolela

Autor: | 09/04/2016

0


Nikol Kidman konačno je progovorila o možda najtežem periodu u svom životu, o razvodu od svoje velike ljubavi, holivudskog superstara Toma Kruza.

Ona je o tim teškim trenucima prožetim patnjom pričala na londonskom skupu "Žene u svetu".

Ta emotivna ispovest je posledica brojnih pitanja žena koje su želele da ih slavna glumica posavetuje na koji način bi mogle da se suoče sa posledicama razvoda i prebrode ih.

- Bežala sam od emocija kako bih sačuvala živu glavu. Nisam bila sposobna da shvatim šta mi se događa, ali kao glumica imala sam priliku da sve te emocije pretvorim u posao. Sada kada razmislim o tom periodu, vidim da je imao svojih prednosti. Spas sam pronašla u radu. Nakon razvoda snimala sam film za filmom i upravo me je to izvuklo iz emotivne krize. Moj rad se isplatio Oskarom koji sam dobila za film "Sati" - priznala je ona.

Tokom braka Tom i Nikol su usvojili devojčicu Izabelu, a tri godine kasnije i dečaka Konora. Nakon razvoda, deca su u jednom momentu odlučila da žive sa glumcem i njegovom tadašnjom suprugom Kejt, što je Nikol potpuno slomilo. Nikol je na skupu priznala i da je bila izuzetno ljuta na usvojenu decu tada, jer su većinu vremena provodili sa Tomom u Los Anđelesu.

Ona je otkrila da su joj tu bol ublažile ćerke Fejt i Rouz. Prošle godine usvojena ćerka Toma i Nikol, Izabela se udala u Londonu, ali njih dvoje nisu prisustvovali tom činu, čime su dokazali da nisu u najboljim odnosima.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images