Princ Hari o kraljici: Uvek sam je gledao kao svog gazdu, povremeno kao baku

Princ Hari o kraljici: Uvek sam je gledao kao svog gazdu, povremeno kao baku

Autor: | 13/04/2016

0


Dok se njegov brat princ Vilijam i Kejt Midlton nalaze u Indiji, princ Hari obavlja dužnosti kod kuće.

Njegova baka, kraljica Elizabeta Druga proslavila je svoj 90. rođendan, a Hari je učestvovao u još jednoj počasti kraljici, snimanju dokumentarca "Elizabeth At 90 – A Family Tribute", u kom je rekao nešto što je privuklo prilično veliku pažnju.

- I dalje je više vidim kao kraljicu, a manje kao svoju baku. Imate veliku količinu poštovanja prema svome gazdi, a ja sam nju uvek gledao kao svog gazdu, a samo povremeno kao baku - rekao je Hari.

Princ Hari je nekada je bio vrlo nestašan član kraljevske porodice, a ista baka, odnosno kraljica, oprostila mu je brojne skandale, kojima je sramotio kraljevsku porodicu.

Prvi skandal napravio je sa svega 16 godina, a bilo je to konzumiranje marihuane, zbog čega ga je zabrinuti tata, princ Čarls, poslao nakratko u kliniku za odvikavanje. Ali, ni to ga nije sprečilo da godinama kasnije vidno pripit u ranim jutarnjim satima izlazi iz brojnih londonskih noćnih klubova.

Jedan od svakako najvećih skandala dogodio se kada se crvenokosi princ na jednom maskenbalu pojavio u nacističkoj uniformi. Hari se brže bolje izvinio, ali je 2012. godine usledio novi skandal, kada su slike golog princa, kako se provodi s golim devojkama u hotelskoj sobi u Las Vegasu, obišle svet.

Ipak, izgleda da su loši dani i divlje žurke iza njega, jer se princ smirio, ali još nije pronašao svoju princezu. Nakon burne, sedam godina duge veze sa Čelsi Dejvi, koju stroga baka navodno nije mogla da smisli, i kratke veze s još jednom atraktivnom plavušom, Kresidom Bonas, Hari je bacio oko na 19-godišnju grčko-dansku princezu Mariju Olimpiju, ali ta vest nikada nije zvanično potvrđena.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images