Igi Azalea poručila Niku: Prevari me još jednom i ostaćeš bez muškosti! (video)

Igi Azalea poručila Niku: Prevari me još jednom i ostaćeš bez muškosti! (video)

Autor: | 13/04/2016

0

Poznato je da svako od nas različito reaguje na prevaru. Ipak, pevačica Igi Azalea poručila je svom vereniku da se neće dobro provesti ako je prevari. Ponovo.

Naime, ona je u jednoj radijskoj emisiji otvoreno je pričala o svom vereniku i prevari, pošto je prošle nedelje procureo je snimak na kojem je njen dečko Nik Jang, priznao da ju je varao sa drugim ženama. U kratkom klipu se pominje i jedna tinejdžerka. Snimak u javnost je pustio Nikov drug Dianđelo Rasel.

- Vidim da je Dianđelo aktuelan. Zapravo mi se svideo ovaj snimak. Baš ti hvala matori - napisala je pevačica na Tviteru, a u radijskoj emisiji u Orlandu otkrila je koliko ju je ova stiuacija iznervirala.

- Nisam baš načisto sa ovim. Rekla sam mu: "Ostaćeš bez penisa. Još jedan video, još jedna glupost, ostaješ bez njega - kazala je Igi voditelju, koji je tada kazao da još nije jasno da li je verenik zaista varao, prenose vestionline.

Dianđelo je snimao Nika bez njegovog znanja i pitao ga o aferama koje je imao tokom života.

- Ti si imao 30, a ona 19? - pitao je Rasel, a kada je pitao Janga da li je verenicu prevario sa starlerom Ember Rouz, odgovorio je:

- Ne, ona zna da imam devojku.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: igi azalea

Najnovije vesti