Elton Džon uz Čeninga Tejtuma u nastavku filma "Kingsman"?

Elton Džon uz Čeninga Tejtuma u nastavku filma "Kingsman"?

Autor: | 14/04/2016

0

Posle vesti da se snima nastavak jedne od boljih akcionih komedija 2014. godine, i nagoveštaja da se vraćaju stari glumci, stigla je vest da će i jedna muzička legenda glumiti u nastavku filma "Kingsman".

Na svom zvaničnom profilu na Tviteru, Čening Tejtum je objavio da se i on pojavljuje u drugom delu "Kingsmana", čiji je zvanični naziv "Kingsman: The Golden Circle".

Kao što može da se vidi u njegovoj poruci, lik kojeg će Tejtum glumiti očigledno je "južnjački gospodin", tako da u potpunosti odgovara ideji filma.

Iako je Tejtum potvrdio svoje učešće, još se čeka na potvrdu glasine da bi u nastavku mogao da se pojavi i legendarni Elton Džon. Pevač je do sad glumio u pet filmova, ali u samo jednom slučaju je glumio nekog drugog osim sebe.

Ako se glasine potvrde kao tačne, Elton i Čejning će se tako pridružiti Pedru Paskalu, Hale Beri i Džulijen Mur, koji su takođe najavljeni za nastavak. U nastavak se vraćaju Taron Egerton (trenutano ga možete videti u komediji "Edi zvani Orao") i Mark Strong, a sudeći po prvom plakatu, vidćemo opet i Kolina Firta .

Pročitajte više na: http://www.24sata.hr/show/kakva-pojacanja-kingsman-2-dobija-channinga-tatuma-i-469639 - 24sata.hr

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images