Živa legenda Areta Frenklin proslavila 74. rođendan

Živa legenda Areta Frenklin proslavila 74. rođendan

Autor: | 15/04/2016

0


Američka soul pevačica Areta Frenklin proslavila je 74. rođendan u luksuznom hotelu Ric-Karlton na Menhetnu, gde je priredila zabavu za oko 100 prijatelja među kojima su bila i velika muzička imena.

Kraljica soula je tokom večeri uglavnom sedela za stolom s muzičkim producentom Klajvom Dejvisom i baptističkim sveštenikom i političarem Džesijem Džeksonom, između ostalih, i uživala u muzici benda "Dizi Gilespi ol stars" i pevušenju nekadašnjeg pevača grupe Temptejšens Denisa Edvardsa.


Pevanje je na zabavi prepustila drugima, a pridružila im se u pesmi "Srećan rođendan" Stivija Vondera, kada je izneta višespratna rođendanska torta.


Areta Frenklin, koja je 25. marta napunila 74. godinu, objavila je na rođendanskoj zabavi da će potpisati ugovor za biografski film.

- Dobre vesti, spremni smo da pevamo za film - rekla je soul diva na proslavi.

Producent Skot Bersnstajn je kazao da se s pevačicom složio oko svih ključnih tačaka kao i da je dobio "kreativnu kontrolu" koju je želeo.

Planovi o snimanju filma o životu Arete Frenklin počeli su 2011. godine kada je pevačica izjavila da bi želela da glavnu ulogu u filmu igra glumica Hale Beri.

Sada se razmatra da Aretu Frenklin igra glumica i pevačica Dženifer Hadson.

- Sve što ona uradi je istorija - izjavio je za Asošiejted pres Klajv Dejvis, koji je sarađivao s Aretom Frenklin više od 30 godina.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Getty hellomagazin
Tagovi: areta frenklin