Džoš Stoun odložila turneju zbog bolesnog psa: Misi mi je kao dete

Džoš Stoun odložila turneju zbog bolesnog psa: Misi mi je kao dete

Autor: | 18/04/2016

0

Džoš Stoun otkazala je svoju turneju zbog bolesnog psa i zamolila svoje fanove da mole za njenu Misi. Nakon što je njena kuja dobila unutrašnje krvarenje, pevačica je istog trena otkazala koncerte na Barbadosu i Tobagu.

- Stvarno sam tužna što moram da javim da odlažem svoje koncerte na Barbadosu i Trinidadu i Tobagu. Ako sve bude OK, nadam se da ću na vreme održati svoj koncert u Venecueli - napisala je pevačica na svom Facebooku.

- Prošlu noć moja kuja Misi završila je kod veterinara zbog unutrašnjeg krvarenja, rečeno mi je da ima samo nekoliko sati života. Srećom, preživela je noć i sada rade na tome da otkriju što joj je kako bi je spasili.

Još je napisala da joj je Misi kao dete.

- Znam da to nekome može zvučati smešno, ali meni je sve. Moram da se vratim i pobrinem se da je OK pre nego nastavim turneju. Nadam se da će me razumeti oni koji su planirali da dođu na koncert.

Svojim fanovima je obećala da će nastaviti turneju, ali da je trenutno Misi na prvom mestu pa ih je zamolila da se mole za nju.

- Ne znam što ću ako ne preživi. Ne mogu da podnesem tu pomisao. Molim vas pomolite se čak i ako ne verujete u Boga, pošaljite joj pozitivnu energiju.

Džoš uz Misi ima još dva psa.

Misi, držimo ti fige!

Missy moo catches a cab in koln

A photo posted by Joss Stone (@jossstone) on Aug 4, 2014 at 7:32am PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: džoš stoun