Barbra Strejsend umalo zavela princa Čarlsa

Barbra Strejsend umalo zavela princa Čarlsa

Autor: | 19/04/2016

0

Iako se ovog leta navršava 19 godina od tragične smrti lejdi Dajane, o njenom braku s pricom Čarlsom se govori i piše istim intenzitetom kao nekada.

Naravno, kako godine prolaze, u potresnoj priči o kraljevskom paru koja se od bajke pretvorila u pravu noćnu moru, neprestano se pojavljuju novi, neretko veoma neobični detalji.

Kristofer Andersen je dugo istraživao britansku kraljevsku porodicu i odnose u njoj. On u svojoj novoj knjizi tvrdi da se lejdi Dajana poverila lejdi Elsi Bouk da je princ Čarls postao veoma blizaka sa Barbrom Strajsend i da se "ne bi iznenadila da su njih dvoje vezi".

Britanski prestolonaslednik i čuvena pevačica i glumica upoznali su se 1974. godine na snimanju filma "Funny Lady", i već tada su se pojavile prve iskrice.

Tokom dvadesetominutnog razgovora uz kafu, tvrde svedoci, Barbra je bila veoma nervozna, a kasnije je u intervju za "Page Six" kroz šalu reklada bi preotela muža Dajani da nije bila toliko nervozna, piše "Daily Mail".

I Čarls je rekao svoje mišljenje o Barbri.

- I dalje tvrdim da ona poseduje ogroman seksepil.

Novi susret usledio je u Londonu 1994. godine kad je ona nastupila na večeri koju je organizovala njegova humanitarna organizacija "Prince's Trust charity". I tom prilikom je veoma šarmatno objasnila Čarlsu "da bi njhovu vezu pratili neverovatni novinski naslovi".

Ipak, najzanimljiviji deo ove priče dogodio se nekoliko meseci kasnije, za vreme posete princa Los Anđelesu. Njih dvoje su na večeri organizovanoj u njegovu čast, "bili veoma bliski". Tih dana su u "Bel Air" hotelu imali "čajanku".

Kristofer Andersen u svojoj knjizi ne štedi na dokazima o ovoj posebnoj vezi i tvrdi da Čarls u svojoj sobi u Bakingemskoj palati ima uramljenu Barbrinu fotografiju.

Pre nego što je upoznao Barbru, Čarls je već sreo, a brojni biografi tvrde i bio u vezi sa Kamilom. Ali baš u trenutku kad je pevačica ušla u njegov život, današnja vojvotkinja od Kornvola je bila u braku sa prvim suprugom Endrjuom Parkerom.

Sa druge strane, Barbra je sedamdesetih bila razvedena. Iza sebe je imala brak sa Eliotom Guldom. I šta god da se desilo sa princom, nije dovelo do venčanja, ona se 1998. udala za Džejmsa Brolina sa kojim je i danas.

Čarls se 2005. oženio Kamilom Parker, koju prati epitet glavnog krivca za kraj Dajaninog braka sa britanskim prestolonaslednikom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Imaegs, Guliver/Splash News