Anđelina Džoli i Bred Pit: Par koji ne prestaje da intrigira

Anđelina Džoli i Bred Pit: Par koji ne prestaje da intrigira

Autor: | 20/04/2016

0

S obzirom na to da ih razvode bukvalno od dana kada su se venčali, priče o trzavicama u njihovom braku nisu ništa novo i niko se ne bi začudio ako bi sutra zaista rešili da stave tačku na ljubav koja traje više od decenije.

Dok Bred Pit u Londonu snima film sa francuskom Anđelinom Džoli, oskarovkom Marion Kotijar, njegova supruga na drugom kraju sveta, u istočnoj Aziji, režira dokumentarac o humanitarnoj katastrofi i posećuje izbegličke kampove na jugu Evrope.

Uz sve glasnija šuškanja da joj je brak na klimavim nogama, Anđelina ponovo zabrinjava svet svojim izgledom, što je, navodno, jedan od glavnih razloga zbog kojih je Bred izgubio interesovanje za nju.

Pre mesec dana otpustila je dadilju jer je posumnjala da pogledi koje razmenjuje s njenim suprugom nisu baš tako naivni. Sada je pronašla novu žrtvu. Kap koja je prelila čašu je niko drugi do slavna manekenka Kara Delevinj. Izvori tvrde da je Anđelina, kada je saznala da Bred sve češće komunicira sa lepim top-modelom, pala u depresiju.

Bred pokušava da spoji Karu s producentskom kućom koja njega zastupa, kako bi joj pomogao u ostvarivanju holivudske karijere, ali Anđa to ne može da podnese. Štaviše, ubeđena je da je njen suprug zaljubljen u mladu manekenku i da tu ima nešto više, što je prilično čudno jer se zna da je Kara naklonjena istom polu. Zbog toga britanski tabloidi već danima izazivaju glumicu naslovima kako bi joj bilo bolje da obrati pažnju na Marion Kotijar.

Ako je verovati bliskim prijateljima, Bred je počeo da se viđa s drugim ženama jer je digao ruke od Anđeline zbog njenih problema sa anoreksijom. On s tim više ne može da se bori, a ona ne želi da pomogne sebi.

Tokom nedavnog boravka u Grčkoj više se pričalo o njenom izgledu nego o humanitarnoj misiji, budući da se, u poređenju sa Anđelinom kakve se sećamo od pre desetak godina, bukvalno prepolovila. Mnogi su se zaprepastili kada su videli da je sama kost i koža, a u američkim tabloidima nagađa se da bi uzrok mogao da bude hepatitits od kojeg već izvesno vreme boluje. Izneli su čak i šokantan podatak da ima svega trideset pet kilograma.

Naravno, preterana mršavost se odražava i na njeno psihičko stanje, kao i na ponašanje prema deci. Iako se svim silama trudi da bude dobra majka i da im ispuni sve želje, priča se da veoma teško podnosi svoje zdravstveno stanje i da pred njima doživljava nervne slomove.

Zbog velike iscrpljenosti često nema snage ni da ustane iz kreveta. Zato joj je Bred postavio ultimatum – ili će početi normalno da jede ili će se razvesti od nje. Drugi veliki problem je njena ljubomora i potreba da neprestano kontroliše supruga, s čijeg je lica odavno nestao onaj osmeh koji nije skidao dok je bio u braku sa Dženifer Aniston.

Takođe, Anđelina je letos izrazila želju da pruže utočište još jednom mališanu, poreklom iz ratom zahvaćene Sirije. Dok je boravila u ovoj zemlji, upoznala je dečaka koji joj je prirastao za srce, ali postupak usvajanja nije pokrenut jer se Bred oštro protivio toj ideji.

Novogodišnje praznike proveli su sa decom u Kambodži i Vijetnamu, i sve je delovalo idilično. Na neko vreme uspeli su da skrenu pažnju tabloida sa krize koja im očigledno razdire brak. Međutim, priča o srećnom paru ponovo je postala sumnjiva kada je National Enquirer objavio tekst da uopšte nisu zajedno krenuli na put, već da se Bred tek nekoliko nedelja kasnije pojavio na jugoistoku Azije kako bi se sa suprugom suočio zbog preljube.

Anđelina ga je optužila da je imao aferu s jednom ženom i dva muškarca, a njihovi povišeni glasdovi odjekivali su hotelom. Ipak, uspeli su da se smire zbog promocije zajedničkog filma Pored mora, na čijem snimanju su se, inače, sve vreme svađali. Bila je to prava drama iza kamera, tvrde članovi ekipe. Da sve bude još gore, ostvarenje nije doživelo uspeh kakav su očekivali.

Po povratku sa azijske turneje četrdesetjednogodišnja glumica odvela je decu na premijeru trećeg nastavka Kung fu pande, i nakon dužeg vremena ponovo prošetala crvenim tepihom. Iako je blistala u jednostavoj crnoj haljini, prisutni su primetili da je bolesno mršava, što je opet pokrenulo lavinu nagađanja da li je ozbiljno bolesna ili je ovakvom izgledu doprineo stres zbog bračnih nesuglasica.

Ukoliko do razvoda ipak dođe, osim starateljstva nad decom, troje biološke i troje usvojene, Anđelina i Bred moraće da podele i imovinu koja se procenjuje na više od pola milijarde dolara.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Guliver/Getty/Splash

Pročitajte još