Merjem Uzerli više nije zanosna Hurem, sada je samo lepa Marija (video)

Merjem Uzerli više nije zanosna Hurem, sada je samo lepa Marija (video)

Autor: | 21/04/2016

0

Serija koja je "prikovala" uz televizore veliki deo Srbije, kada je bila premijerno emitovana, "Sulejman Veličanstveni", ne prestaje da intrigira gledaoce, a malim ekranima dominira raskošna lepotica Merjem Uzerli (33) u ulozi Hurem.

Merjem je nedavno snimila i dvočasovnu dramu "Rane moje majke", u kom tumači Srpkinju Mariju. Premijera je održana sredinom marta, a film je dosad dobio sve same pohvale, te se nadamo da će doći i u naše bioskope, pišu novosti.rs

Inače Merjem glumi plemenitu i snažnu Srpkinju u emotivnoj drami o bosanskom dečaku, koji istražuje svoje korene i suočava se sa prošlošću deteta iz rata kada pronalazi svog oca, poreklom Srbina.

Film može da se pohvali impresivnom glumačkom podelom koju pored Merjem Uzerli čine Belčim Bilgin (glavna glumica u filmu "Tišina" koji je nagrađen Zlatnom palmom u Kanu), Ozan Guven i Okan Jalabik (koji su takođe stekli međunarodnu slavu ulogama u "Sulejmanu Veličanstvenom’").

Uzerlijeva je pre nekoliko godina doživela nervni slom i bila na lečenju u Nemačkoj, posle čega se vratila glumi. Rođena u nemačkom gradu Kasel, od majke Nemice i oca Turčina, kao maternji jezik koristila je nemački, da bi turski počela da uči tek kasnije. Sklonost ka glumi nasledila je od majke, koja je, takođe, glumica. Prvu ulogu ostvarila je 2008. Dosad ih je "nanizala" 15, što na nemačkom, što na turskom.

Pre dve godine dobila je ćerku Laru, sa tadašnjim verenikom Kanom Atesom, 17 godina starijim uspešnim biznismenom. Nažalost, ubrzo su se razišli.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: Merjem Uzerli

Najnovije vesti