Pogledajte insert iz filma "Kapetan Amerika - Građanski rat"

Pogledajte insert iz filma "Kapetan Amerika - Građanski rat"

Autor: | 21/04/2016

0

Film "Kapetan Amerika - Građanski rat" reditelja Entonija i Džoa Rusoa od 5. maja biće na redovnom bioskopskom repertoaru.

Marvelov "Kapetan Amerika - Građanski rat" govori o Stivu Rodžersu koji predvodi novooformljeni tim Osvetnika u njihovim neprestanim naporima da zaštite čovečanstvo. Ali, posle još jednog incidenta u kojem su učestvovali Osvetnici i koji je doveo do kolateralne štete, vrši se sve veći politički pritisak da se uspostavi sistem odgovornosti, zbog čega se osniva telo koje će nadgledati i rukovoditi timom. Novi status kvo deli Osvetnike na dve struje – jednu predvodi Stiv Rodžers i njegova želja da Osvetnici ostanu slobodni da štite čovečanstvo bez državnog uplitanja, a drugu Toni Stark i njegova iznenađujuća odluka da podrži državno nadgledanje i odgovornost.

Posle velikog uspeha filma "Kapetan Amerika – Zimski Vojnik" kod publike i kritičara, producent Kevin Fejgi i njegov tim su bili uzbuđeni što su doveli braću Ruso da ponovo režiraju treći nastavak ove franšize. Pošto su prva dva filma imala potpuno različiti ton, Ruso braća su želela da to nastave i u trećem filmu.

Entoni Ruso kaže:

- Naš cilj je bio da ispričamo priču tako da obe strane imaju jake argumente. I Toni Stark i Stiv Rodžers kao likovi imaju vrlo ubedljive strane priče. Hteli smo da ljudi budu sukobljeni i rastrzani, što stvara određenu tenziju oko toga šta će se dogoditi posle ovog filma.

Najvećeg vojnika svih vremena po peti put igra Kris Evans.

- Meni se u priči sviđa to što je ovo prvi put da Stiv ne zna pravi odgovor - kaže Evans. 

- Njemu je obično sve jasno, ali ovaj sukob je mnogo bliži svakodnevnoj borbi kroz koju svi prolazimo, gde nema jasnih linija između dobra i zla. Mislim da je njemu teško da shvati šta je ispravno i koja je njegova uloga ovog puta.

Po prvi put u franšizi "Kapetan Amerika" pojavljuje se Robert Dauni Džunior kao kum svih super heroja, Toni Stark odnosno Ajron Men.

- Ne želite da vidite ova dva lika kako stvaraju procep u svom odnosu jer znate kako to razorno može biti. Uvek mi se dopadala ideja o tome kako se oporaviti od toga, šta treba da se desi da bi došlo do neke vrste homeostaze na kraju tog razdora između Stiva i Tonija - rekao je Robert Dauni Džunior.

U filmu igraju i Skarlet Johanson, Džeremi Rener, Elizabet Olsen, Pol Rad, Danijel Brul i drugi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs promo