Letnji bejbi bum

Letnji bejbi bum

Autor: | 21/04/2016

0

Rode su bile vredne i prethodnih meseci, tako da Holivud ovog leta, uz gomilu filmskih hitova, očekuje još jedan veliki bejbi bum.

Neke poznate dame odlučile su da usvoje decu, neke su san o roditeljstvu ostvarile uz pomoć surogat majki, a na nedavnim dodelama nagrada crvenim tepihom su šetale i slavne trudnice koje su blistale u lepim kreacijama ponosno pokazujući reporterima da će za koju nedelju dobiti najlepši poklon koji postoji.

Prošlu sezonu beba otvorila je Liv Tajler, kada je u februaru na svet donela sina Sejlora. Već prvih dana ove godine glumica je otkrila da je ponovo u drugom stanju i da čeka treće dete sa svojim verenikom, sportskim menadžerom Dejvom Gardnerom.


I u šestom mesecu lepa kćerka rok legende Stivena Tajlera izgleda zaista besprekorno, a trudnoća joj očigledno prija budući da bez ikakvih problema uspeva da uskladi sve poslovne i porodične obaveze. Nastavlja sa snimanjem serije “Ostavljeni”, a malo je uplovila i u modne vode, pa sa prijateljicom sprema novu mini kolekciju za 2017. godinu.


Oskarovki En Hatavej konačno se ostvario životni san – postala je majka. Iako je tokom cele trudnoće ponosno isticala svoj stomak, presrećna što je nakon višegodišnjih pokušaja uspela da ostane u drugom stanju, simpatična glumica porodila se u najstrožoj tajnosti na jednoj privatnoj klinici u Los Anđelesu.

Na svet je krajem marta donela dečaka, ali radosnu vest saopštila je svetu pre tri nedelje nedelje. Izvor blizak En i njenom suprugu Adamu Šulmanu otkrio je američkim medijima da su oboje ovih dana veoma uzbuđeni i da uživaju sa sinom, okruženi porodicom i prijateljima. Zvezda mjuzikla “Jadnici” za koji je dobila najveću filmsku nagradu bezbroj puta je izjavljivala da želi mnogo dece i kuću punu njihovog smeha. Sad ima još jednog zlatnog dečaka.

U drugom stanju je još jedna zvezda hit komedije “Đavo nosi Pradu”. Emili Blant i njen muž Džon Krasinski čekaju drugo dete, a novom članu porodice najviše se raduje njihova dvogodišnja kćerka Hejzel.

Interesantna je i priča iz 2014. sa snimanja filma “U šumi”, kada je Emili, koja je tada bila u prvim mesecima trudnoće, spasila život Meril Strip. Tokom uvežbavanja scene Meril je skočila na sto, ali joj se noga zaplela u haljinu i krenula je da pada naglavačke na beton. Dok su muški članovi ekipe zabezeknuto posmatrali, Emili je skočila i uhvatila Meril u letu.

Nestašnog Adama Levina uspela je da smiri prelepa Behati Prinslu, ostavivši hiljade devojaka širom sveta da pate i da joj zavide što je zgodnog frontmena benda “Maroon 5” konačno odvela pred oltar. A iz njihovog doma nedavno je stigla i jedna lepa vest – postaće roditelji.

Dvadesetšestogodišnja manekenka i članica jata “Viktorijinih anđela” već više od četiri meseca je u drugom stanju, a Levin ne krije koliko je srećan jer je još na venčanju pre dve godine rekao kako jedva čeka da se porodica proširi.


Krisi Tajgen i Džon Ledžend odbrojavali su dane do odlaska u porodilište. Lepa manekenka i popularni pevač prošlog četvrtka su dobili kćerku kojoj su dali ime Luna Simon. Krisi je radosne vesti objavila nekoliko dana kasnije na Instagramu, uz fotografiju kojom je bebi poželela dobrodošlicu.

Simpatična slika na kojoj se vidi i koliko iznosi njena težina za svega nekoliko minuta je pokupila na stotine hiljada lajkova i nežnih komentara. Nedeljama pre toga zanosna manekenka oduševljavala je planetu šalama u vezi sa čokoladom koju je tamanila i imenom devojčice. Na kraju joj ipak nije nazvala Čabz.

Šest meseci nakon što je izgovorila sudbonosno da engleskom aristokrati i bankaru Džejmsu Rotšildu, Niki Hilton obavestila je svet da je u drugom stanju.

Naslednica čuvenog lanca hotela i jedna od najbogatijih žena današnjice čeka prvo dete i veoma je uzbuđena što će postati majka. Tridesetdvogodišnja Niki u četvrtom je mesecu i odlično se oseća, a presrećna je i njena starija sestra Paris, koja je izjavila da jedva čeka da postane tetka.

Komentari (0)

Loading
Izvor: Snežana Ilić hellomagazin
Tagovi: holivud