One su slavne i zaprosile su svoje momke

One su slavne i zaprosile su svoje momke

Autor: | 21/04/2016

0


Da je i momcima slavnih i superbogatih lepotica ponekad je potrebno malo duže vremena da se odluče na brak.

Zbog njih su ove slavne lepotice odlučile da same uzmu stvar u svoje ruke te su zaprosile momke sa kojima su do tada bile u vezi!

Doduše nisu svi brakovi završili srećno.


Elizabet Tejlor

Legendarna lepotica ljubičastih očiju svog je drugog supruga, britanskog glumca Majkla Vildinga sama je zaprosila. Par se venčao 1952. na kratkoj ceremoniji u Londonu, dobio dvoje dece i rastao 1957. godine.


Britni Spirs

Da li znali da je upravo Britni zaprosila oca svoje dece? Kevin Federlajn, njen bivši plesač, imao je čast da ga 2004. zgodna Britni Spirs upita da li želi da se uda za nju. Britni i Kevin su se vraćali avionom iz Škotske, kada su započeli razgovor o porodici.

- I tako sam odjednom rekla - zašto se ne bi venčali? - ispričala je Britni za People.

Zanimljivo je da ju je Kevin prvo odbio, a zatim sam zaprosio. Ona je rekla da i par se venčao krajem iste godine, a rastao 2006.

Kristen Bel

Odvažna plavokosa glumica 2013. zaključila je da više nema šta da čeka. Zaprosila je svog dugogodišnjeg dečka Daksa Šeparda i to javno! Na Tviteru je napisala:

- @daxshepard1 hoćeš li se udati za mene!
On je "romantično" odgovorio:
- J**eno da!.

Par se posle toga dogovorio da se neće venčati dok se u Americi ne odobri mogućnost brakova za homoseksualce.


Pink

Pink nije samo snažna i nezavisna u svojim pesmama - takva je i u privatnom životu. 2005. zaprosila je motoristu Kerja Harta za vreme jedne trke u Kaliforniji. Venčali su se 2006. ,a 2007. stigla je kćerkica Villou Hart. 2015. su počeli veliki bračni problemi i razgovor o razvodu, a sada pokušavaju da reše razmirice.


Dženifer Hadson

Slavnu pevačicu rvač Dejvid Otunga zaprosio je na njen rođendan 2009. godine, no ona je odbila jer je htela da uzme stvar u svoje ruke. Pričekala je pet meseci do njegovog rođendana, i zaprosila ga s dijamantskim prstenom. Do danas su još ostali vereni, ali su dobili sina Dejvida juniora.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Splash
Tagovi: holivud