Zašto se Kejt i Vilijam ne drže za ruke u javnosti?

Zašto se Kejt i Vilijam ne drže za ruke u javnosti?

Autor: | 24/04/2016

0

Tadž Mahal je jedno od najromantičnijih mesta na svetu, ali kada su princ Vilijam i princeza Kejt nedavno prošetali ovim istorijskim mestom, nisu se držali za ruke.

Iako je ovaj par u nekoliko prilika viđen kako se strastveno grli i zajedno smeje, većinu vremena se na javnim mestima drže na pristojnoj distanci jedno od drugoga.

Među kraljevskim porodicama nije neobično da svoju privrženost drže za sebe, van očiju javnosti.

Myka Meier, osnivačica Beaumont Etiquette, je za People izjavila:

- Ne postoji određena etiketa ili kraljevski protokol koji nalaže parovima da se u javnosti sudrže od izražavanja privrženosti. Verovatnije je razlog to što par na putu, kao što je taj u Indiju, tehnički radi i predstavlja britansku monarhiju. Par će verovatnije u javnosti iskazivati manje naklonosti jedno prema drugom, ako i uopšte, kako bi ostali profesionalni tokom uloga koje su im dodeljene u inostranstvu.

Judy Wade se slaže:

- Odlazak na mesto kao što je mauzolej je vrlo službena vrsta događaja i nećete se držati za ruke ako ste u službenoj poseti. Ali uočila sam da je Kejt pustila kosu da joj slobodno pada tokom sportskih prilika na putovanju i da su se dobro zabavljali, dok ju je on često grlio. Različite prilike zahtevaju različite vrste ponašanja.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty