Ema je nova Anđelina?

Ema je nova Anđelina?

Autor: | 26/04/2016

0


Poznatu glumicu, režiserku i humanitarnu radnicu Anđelinu Džoli godinama važi za glumicu broj jedan u Holivudu, ali pitanje je dokle će to ostati.

Razlog tome je koleginica Ema Votson koja joj se opasno približava i to na više polja.

Ema je prošle godine imenovana UN-ovom ambasadorkom dobre volje, a nedavno je predstavila i svoju kampanju pod nazivom 'HeForShe', potičući ljude da se zalažu za prava žena i ravnopravnost polova.


- Prilika da napravim razliku nije mogućnost koju ima svako, a ženska prava su usko vezana uz sve ono što sam ja kao osoba. Ovu izvanrednu priliku nemam nameru dashvatim olako, već naprotiv.

Glumica poznata po ulozi mlade čarobnjakinje Hermione u Hari Poter filmovima u prošlosti je promovisala važnost obrazovanja devojaka od malena, a tokom angažmana posetila je Bangladeš i Zambiju.

Takođe, 39-godišnja Anđelina je prema jednoj anketi proglašena prvom ambasadorkom sveta, dok se mlada Ema našla na drugom mestu i nagovestila da je na dobrom putu da postane nova Anđa, kako zbog svog humanitarnog rada, tako i zbog svoje profinjenosti i glumačkih sposobnosti.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: ema votson

Najnovije vesti