Malo im: Bijonse prodala intimu za velike novce, a biće i i koji milion za Džej Zija

Malo im: Bijonse prodala intimu za velike novce, a biće i i koji milion za Džej Zija

Autor: | 27/04/2016

0


Bijonsin novi album "Lemonade" koji danas treba da se pojavi već je neko vreme glavna je tema u svetskom šou biznisu, ali ne toliko zbog novih pesama već zbog toga što je u njemu indirektno otkrila da ju je suprug Džej Zi varao.

Bijonse u nekoliko pesama govori o suprugovim aferama, spominje "Beki sa dobrom kosom" kao njegovu ljubavnicu, i naposletku priča kako su se pomirili i svojoj ljubavi dali još jednu šansu.

Misteriozna "Beki" je po svemu dućei modna kreatorka Rejčel Roj, za koju se i ranije šuškalo da je imala aferu sa reperom, i koja je zbog toga postala meta strašnih uvreda na društvenim mrežama.

Bijonsini fanovi čak su maltretirali i njene ćerke, iako je Rejčel demantovala da je imala ikakvu vezu sa Džej Zijem.

Slično je prošla i pevačica Rita Ora. Iako je ekspresno demnatovala bilo kakvu intimnu vezu sa reperom, fanovi Bijonse su nastavili da je vređaju na društvenim mrežama.

Sa druge strane Bijonse sve vreme ćuti, zadovoljna time što je njen novi album ponovo izazvao toliku pometnju i nagovešatava veliku zaradu.

No to nije sve. Kako ističe "Dejli Mejl", mnogi ne shvataju da će od čitave ove situacije najviše profitirati upravo Džej Zi.

Kada je album objavljen, pesme su isključivo mogle da se čuju na platformi "Tidal", koja je u vlasništvu Džej Zija, i koja je sve do sada bila na ivici propasti.

Pojedini stručnjaci čak tvrde da je album "Lemonade" spasio kompaniju od gašenja.

Čak je i Bijonsin otac i bivši menadžer Metju Nouls optužio slavne supružnike da namerno plasiraju glasine o razvodu kako bi pojačali prodaju karata za svoje koncerte.

Njegove reči imaju smisla ako se uzme u obzir da će oba supružnika zaraditi od ovog pravog ili lažnog skandala.

Da li je to moralno to je već druga priča.

Komentari (0)

Loading
Izvor:Hellomagazin.rs hellomagazin
Tagovi: bijonse džej zi