Ljubičasta planina zbog Prinsa

Ljubičasta planina zbog Prinsa

Autor: | 27/04/2016

0


Maraja Keri zahteva da Stona planina u Južnoafričkoj Republici potpuno bude osvetljena ljubičastim reflektorima pre njenog nastupa u Kejptaunu, kako bi odala poštu nedavno preminulom Prinsu.

Uoči večerašnjeg nastupa u sklopu svetske turneje Slatka, slatka fantazija, Maraja Keri je tražila da dok bude pevala Stona planina – uz pomoć reflektora – bude potpuno okupana ljubičastim tonovima u znak sećanja na veliku muzičku zvezdu, a organizatori čine sve kako bi joj izašli u susret.

Kerijeva je poznata po svojim preteranim zahtevima – nedavno su američki mediji objavili da je u Maraja u bekstejdžu jednog od nastupa zahtevala bele mačiće i bele golubice.

Stona planina, jedno od svetskih čuda, osvetljava se samo u retkim prilikama koje imaju „posebni kulturološki, istorijski ili tradicionalni značaj za ljude Kejptauna ili Južne Afrike“, navodi se u saopštenju lokalnih zvaničnika.

To područje je zapravo nacionalni park i dom jedinstvenoj populaciji ptica, životinja i insekata, koji bi se verovatno uznemirili zbog jakog svetla.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: maraja keri Prins