Mik Džeger: Posveta tragično preminuloj ljubavi na njen rođendan (foto)

Mik Džeger: Posveta tragično preminuloj ljubavi na njen rođendan (foto)

Autor: | 28/04/2016

0

Dve godine nakon tragične smrti njegove dugogodišnje devojke, modne dizajnerke Loren Skot koja je 2014. u 50. godini oduzela sebi život, slavni roker Mik Džeger je ćutanje o toj ljubavi prekinuo jednom fotografijom na Instagramu.

Istovremeno, Mik je na taj način priznao da sećanje na Loren, s kojom je proveo 13 godina, živi zauvek.

Samo nekoliko meseci nakon samoubistva Loren Skot u martu 2014, u njenom stanu na Menhetnu, Mik je snimljen u zagrljaju nove devojke. Mnogi su komentarisali tada: "Eto toliko o njegovoj velikoj ljubavi prema ženi s kojom je proveo niz godina, a koja je oduzela sebi život zbog milionskih dugova", kako su pisali američki mediji.

Danas, na njen 52. rođendan britanski roker objavio je na Instagramu njenu fotografiju uz reči "Sećanje na Loren na njen rođendan". To je ujedno i prvi put da Mik govori o Loren na takav način nakon njenog samoubistva. Mediji su pisali da je par raskinuo malo pre njene tragične smrti, ali je te informacije vrlo brzo demantovao Mikov portparol.

- I danas nosim odeću koju je napravila za mene. Nema dana da ne obučem nešto njeno - rekao je prošlog meseca Mik za britanski "Mirror".

A photo posted by Mick Jagger (@mickjagger) on Apr 28, 2016 at 3:13am PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images