Novi dokaz o kraju: Bijonse i Džej Zi ne nose venčano prstenje (foto)

Novi dokaz o kraju: Bijonse i Džej Zi ne nose venčano prstenje (foto)

Autor: | 29/04/2016

0

Neki potezi Bijonse i Džej Zija kao da idu u prilog svim tračevima koji ih prate, pitanje je da li oni to čine slučajno ili namerno.

Bijonse je prie nekoliko dana objavila je novi album "Lemonade" kojim je ponovo pokrenula šuškanja o problemima u braku s reperom Džej Zijem. Ulje na vatru su dolile njihove najnovije fotografije kojima ni malo ne podržavaju priču o svojoj velikoj ljubavi.

Naime, ni Bijonse ni Džej Zi ne nose venčano prstenje. Na zvaničnoj internet stranici Bijonse sa turneje Formation World Tour u Majamiju objavljena je fotografija na kojoj pevačica pozira sa ćerkicom, a prstena nema.

S druge strane, Dj Khaled i Džejk Zi su na Instagramu objavili zajedničku fotografiju na kojoj ni on nema prsten.

A photo posted by Lenny S. (@kodaklens) on Apr 27, 2016 at 7:35pm PDT

Da li je izostanak prstenja samo slučajnost ili ne,  tek mediji ne prestaju da pišu o ljubavnom krahu. Ima i onih koji nagađaju da Bijonse skida prsten u vredan pet miliona dolara skida za vreme turneja da ga ne bi izgubila.

Čitava drama traje već nekoliko meseci.

Na večnu ljubav, dok ih smrt ne rastavi, zakleli su se 2008. godine i imaju 4-godišnju kći Blu Ajvi. Osim prstena, kao simbol ljubavi, par ima i tetovažu rimskog broja 4 na četvrtom prstu kao simbol njihove godišnjice. Tetovažu su uradili iste godine kada su uplovili u bračnu luku, a ni datum nije slučajan: 4. april.

I dugo je sve bilo savršeno, ali ljubav ispod svetla reflektora nikad nije laka. Uvek je bilo šuškanja o varanju, ali su ona poslednjih nekoliko meseci postala sve glasnija. Svojim novim albumom Bijonse je sama rasplamsala vatru o tome kako su Džej Zijeve štićenice, Rijana i Rita Ora upravo one s kojima je on vara.

Osim, Rijane i Rite Ore pominje se još je jedno ime, dizajnerke Rejčel Roj. Nakon što je pre dve godine procureo snimak iz lifta u kom je Bijonsina mlađa sestra Solanž nasrnula na slavnog repera, odmah su krenule glasine da je razlog tome što je reper te večeri bio previše prijateljski nastrojen prema dizajnerki Rejčel Roj, s kojom je varao slavnu pevačicu, a koja je inače bivša supruga njegovog bivšeg poslovnog partnera Dejmona Deša.

Bijonse na novom albumu pominje "Beki s dobrom kosom" za koju fanovi misle da se radi o Roj, pogotovo nakon što je i sama Roj objavila na Instagramu fotografiju sebe i prijateljice uz koju je napisala: "Dobra kosa, baš nas briga, ali dobro osvetljenje za selfije i istinu uvek nam treba". Profil je od tada zaključala, jer su Bijonsini fanovi počeli masovno da joj ostavljaju emotikone limuna i pčele kao podršku najdražoj pevačici.

Komentari (0)

Loading
Bojan hellomagazin
Tagovi: bijonse džej zi

Najnovije vesti