Ovako Pipa Midlton uspeva da očuva liniju

Ovako Pipa Midlton uspeva da očuva liniju

Autor: | 30/04/2016

0

Pipa Midlton uspešno dokazuje da ugljeni hidrati mogu da budu osnova jelovnika, a da istovremeno ne utiču pogubno na širinu struka.

Iako su veoma značajan izvor energije, ugljeni hidrati imaju i tu nezgodnu osobinu da stvaraju suvišne kilograme ukoliko se ne vodi računa o tome koliko se konzumiraju.

Pipa vodi veoma aktivan način života koji uključuje biciklizam, tenis, jedrenje, pa čak i maraton, i zbog toga se u njenom tanjiru nalaze i jela sa većim kalorijskim vrednostima. Ona je sada otrkila na koji način uspeva da održi liniju i pore takvog načina ishrane.

- Trudim se da jedem što više celih žitarica, ugljenih hidrata koji mi daju energije i da obavezno imam bar tri obroka dnevno. Povećavam svoje porcije u zavisnosti od toga u kojoj sam fazi treninga, jedem dosta smeđeg pirinča, sočiva, kvinoje i slatkog krompira, a za doručak obično uzmem zobenu kašu i tost od ražanog hleba - kaže Pipa.

Ona ipak priznaje da nije preterano izbirljiva kada je hrana u pitanju, s obzirom da uživa u širokoj lepezi namirnica.

- Nedelju dana pre nekog sportskog događanja izbacujem sav alkohol, rafinisani šećer i procesuiranu hranu - kaže ona.

Kada ne trenira, dopusti sebi i kakav "grešan" zalogaj poput čipsa, čokolade i poneke čaše crnog vina, ali uglavnom živi s verovanjem da je umerenost u svim stvarima garancija zdravog života.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: pipa midlton

Najnovije vesti