Rita Ora fotografijom sa Bijonse utišala tračeve (foto)

Rita Ora fotografijom sa Bijonse utišala tračeve (foto)

Autor: | 03/05/2016

0

Rita Ora je dospela u centar spekulacija o krahu braka Bijonse i Džej Zija kada su je optužili da je ona jedna od potencijalnih ljubavnica slavnog džempera.

Sve je počelo sa objavljivanjem albuma "Lemonade" u kojem je pevačice Bijonse otvoreno pričala, tačnije pevala, o prevari svog supruga. U jednoj pesmi se pominje "Beki koja ima lepu kosu".

Iako je u pitanju izraz koji crnci koriste za bele žene, fanovi su se zapitali koja je to žena koja se umešala u brak između Bijonse i Džej Zija.

Prva na listi za "odstrel" je bila Reječel Roj, dizajnerka, koja je potpalila vatru fotografijom na Instagramu i statusom: "Lepu kosu baš briga. Samo bez drame molim".

Roj je kasnije demantovala da je njen status imao veze sa pesmom Bijonse, a onda je sledeća žrtva bila pevačica Rita Ora koja ima potpisan ugovor sa izdavačkom kućom Džej Zija "Roc nation".

Povodom tih navoda Rita se već jednom oglasila, navodeći da se ne osvrće na tračeve iz časopisa i jasno rekla da su te glasine netačne.

Sada je fotografijom sa Bijonse još jednom potvrdila da tračevima nema mesta. Rita i Bijonse sinoć su se srele na prestižnom Met Gala događaju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: bijonse rita ora

Pročitajte još