Bijonse ima novi biznis - vodu od lubenice

Bijonse ima novi biznis - vodu od lubenice

Autor: | 04/05/2016

0

 

Obožavaoci znaju da se u pesmi Bijonse "Drunk in Love" pominje da pije sok od lubenice, a oni bolje upućeni znaju i da slavna pevačica ne peva o voću već o jednom seksualnom činu.

Bilo kako bilo, Bijonse je odlučila da tu pesmu još jednom unovči, pa je rešila da počne da proizvodi "vodu od lubenice", odnosno čisti sok od tog ukusnog voća.

Pevačica, koja je trenutno na turneji "Formation", juče je objavila da je rešena da uloži u "WTRMLN WTR", mladu kompaniju koja će se baviti ovim projektom.

"WTRMLN WTR" će koristiti lubenice koje bi bile odbačene zbog skorog isteka roka, i od njih će proizvoditi stopostotni sok od lubenice.

- Uložila sam u WTRMLN WTR jer je to čista, prirodna hidratacija budućnosti. Ovo je više od investicije u brend, ovo je ulaganje u ženske vođe, fitnes, američke farmere i zdravlje ljudi i naše planete - rekla je Bijonse.

- Ona je prava inspiracija i njeno uključivanje pomoći će nam da edukujemo svet o unošenju zdrave hrane i pića u naša tela da bismo mogli da budemo zdravi i srećni - kažu iz tvrtke "WTRMLN WTR".

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: bijonse