Adel: Hvala Bogu na Bijonse (foto)

Adel: Hvala Bogu na Bijonse (foto)

Autor: | 05/05/2016

0

Od kako je Bijonse objavila album "Lemonade", muzički svet ne perstaje da govori o njemu. Koliko su fanovi impresionirani njenim novim pesmama govori i činjenica da se ove nedelje našao na prvom mestu Bilbordove liste albuma.

Osim toga, Bijonse je pošlo za rukom da obori i jedan još jedan rekord, postala je jedina zvezda čijih se svih 12 pesama s albuma našlo na Bilbordovoj Top 100 listi. Pre nje je rekord dražala Tejlor Svift sa 11 od 14 pesama sa albuma "Speak Now".

Takvoj popularnosti Bijonse sigurno je doprinela je i njena obožavateljka broj 1 - Adel.

Ona je na svom Instagramu objavila fotografiju sebe kako grli fotografiju Bijonse koji je korišćen za promociju singla "Irreplaceable" iz 2006. godine, a u opisu je napisala:

- Ne kasnim s ovim, jednostavno sam bila bez reči. Bijonse je najinspirativnija osoba koju sam ikada obožavala. Njen talenat, lepota, dostojanstvo i radna etika su priča za sebe. Toliko te cenim! Hvala Bogu na Bijonse. Poljubac.

Ovo nije prvi put da Adel govori o privrženosti svom idolu. Nakon što su neki ljudi pomislili da je odbila saradnju sa Bijonse prošle godine, Adel je dala do znanja ko joj je idol.

- Ko kod je pokrenuo tu glasinu sigurno se sada smeje zato što svi koji me znaju, znaju da mi je glavni prioritet u životu, osim mog deteta, Bijonse.

A photo posted by @adele on May 3, 2016 at 10:17am PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: adel bijonse