Sara Džesika Parker odgovorila kritičarima njenog stajlinga na Met Gala

Sara Džesika Parker odgovorila kritičarima njenog stajlinga na Met Gala

Autor: | 06/05/2016

0


Ove godine Sara Džesika Parker sve nas je iznenadila svojim odabirom autfita za crveni tepih Met Gale.

Činjenica da nije odabrala dugačku haljinu ili ekstravagantne modne dodatke, već odelo s kapri pantalonama, od nekih nije dobro prihvaćena.

Tako je blogerka Ajvi Maršal Ivy Marshall prozvala glumicu na Instagramu zbog nepoštovanja teme ovogodišnje Gale (Manus X Machina – Fashion in the age of technology), rekavši kako izgleda niko nije javio o temi večeri.

A photo posted by SJP (@sarahjessicaparker) on May 2, 2016 at 10:05pm PDT

Parkerova je imala savršen odgovor:

- Obaveštena sam. Uvek rado čujem mišljenja, ali ja sam picajzla za temu i uvek je dobrano proučim. Svake godine je istražujem s dužnom pažnjom. Razumevanje čoveka i tehnologije, njihovih dodirnih tačaka, gde su i kako se prepliću je ono što smo istraživali. Možda niste svesni tehnologije koja je korištena prilikom izrade detalja i ukrasa na dizajnu. Ili vam se jednostavno nije svidelo to što sam nosila, i to je u redu, ali me ne možete optužiti da ne obraćam pažnju i ne poštujem temu. S poštovanjem, SJ.

A photo posted by SJP (@sarahjessicaparker) on May 2, 2016 at 10:14am PDT

Pri izradi kostima glumici je pomogao i "Le Studio Anthost", grupa umetnika specijalizovanih za starinski couture i ručno oslikavanje materijala. Pametnom dosta.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram