Džastin Timberlejk ne želi da pomogne supruzi da spasi njen restoran

Džastin Timberlejk ne želi da pomogne supruzi da spasi njen restoran

Autor: | 09/05/2016

0

Supruga Džastina Timberlejka, glumica Džesika Bil, provela je godine i godine u planiranju uređenje njenog restorana. Volja, vreme i resursi kod lepe glumice nisu bili problem, pa su svi očekivali kako će "Au Fudge" postati jedan od najposjećenijih restorana.

Ali, nakon što ga je Džesikaotvorila pre dva meseca, s nadom da on bude prijateljski nastrojen restoran, u kom će ljudi zaboraviti na stres, a deca svih uzrasta dobrodošla, posetioci su ostali prilično razočarani.

Kritike restorana bile su, blago rečeno, loše: ponuda dečjih menija je mala i precenjena, mesto je haotično i ima loše osoblje, navodno postoje i higijenski problemi, naglasak je na piću, a sama hrana i nije tako dobra, kako se očekivalo.

Ipak, Džesiku je mnogo više od kritika razbesnilo ponašanje njenog supruga, koji je odlučio da ne preduzima ništa da bi joj pomogao da promoviše restoran.

Iako Džastin često u intervjuima ističe koliko je voli, neki izvori tvrde da pevač nije bio nikakva podrška supruzi, i to od prvog dana.

- Brojni njeni slavni prijatelji bili su gosti i promovisali restoran na svojim društvenim profilima. Od prvog dana ju je upozoravao da je to vrlo riskantan potez, što zna i on sam, ali ona nije želela da ga  sluša. Kada su stigle prve loše kritike restorana, samo joj je naglasio da ju je upozorio - otkrio je neimenovani izvor.

To se, navodno, odrazilo i na njihov brak.

- Ona je znala šta Džastin misli o otvaranju restorana, ali je ipak očekivala njegovu podršku. Taj restoran je njeno dete, a on ne želi ni prstom da mrdne.

 

Komentari (0)

Loading
Bojan hellomagazin
Tagovi: Džesika Bil