Bivša Prinsova supruga: Slomilo me je kada smo izgubili dete

Bivša Prinsova supruga: Slomilo me je kada smo izgubili dete

Autor: | 09/05/2016

0

Bivša supruga nedavno preminulog muzičara Prinsa progovorila je o teškoj situaciju u kojoj se našla kada je njihov sin Gregori, star tek nekoliko meseci, preminuo.

Mejte Garsija je održala je govor na dodelama nagrada za samohrane majke u Los Anđelesu, i prisetila se bolnog perioda života kada je izgubila sina.

- Uvek sam sanjala o tome da budem majka. Zatrudnela sam, ali nekoliko meseci nakon porođaja izgubila sam svoje dete, a ubrzo nakon toga i brak - ispričala je ona.

- Očigledno nije bilo moje vreme. Nakon toga, bila sam slomljena i izgubila sam nadu. Odrekla sam se sna o majčinstvu - rekla je Mejte.

A photo posted by Mayte Garcia (@maytejannell) on Apr 29, 2016 at 9:05am PDT

Ipak, kada je u jednom rijalitiju u kom je učestvovala pričala o svojoj želji da bude majka i tragediji koja joj se dogodila, jedna žena joj se javila preko društvenih mreža i ponudila joj svoju osmomesečnu devojčicu za koju je tražila usvojitelje.

- To je bio znak od kosmosa. Pet godina kasnije, ona je moja najveće blago, ona je moj anđeo i moje sve - kaže Mejte.

Nakon što je Gregori umro, Mejte je ponovo zatrudnela, ali je doživela spontani pobačaj. To je, kaže, dovelo do raspada braka sa Prinsom, s kojim je bila u braku od 1996. do 2000. godine.

On joj je napisao pesmu "Most Beautiful Girl in The World", a upoznali su se kada je njoj bilo 16 godina.

A photo posted by Mayte Garcia (@maytejannell) on Apr 21, 2016 at 7:30pm PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: Prins

Pročitajte još