Trik kojim Kejt Midlton uspeva da zavara iznenadnu želju za slatkim

Trik kojim Kejt Midlton uspeva da zavara iznenadnu želju za slatkim

Autor: | 10/05/2016

0


Kejt Midlton uživa u zdravoj hrani kao što je sveže voće i povrće, ali i nemasni izvori belančevina. Ali i ona se povremeno bori s iznenadnom željom za slatkim zalogajima koju uspeva da zavara pažljivim odabirom namirnicama.

Kada je uhvati želja za slatkim, Kejt poseže za šakom bobičastog voća i šoljicom bademovog mleka.

- Želju za slatkim Kejt vara konzumacijom voća i bademovog mleka, ali nekad priušti sebi tamnu čokoladu i poneku gumenu bombonu - piše The International Business Times.

Bobičasto voće je bogato fruktozom, a istovremeno je prepuno vitamina, minerala i drugih važnih hranljivih sastojaka koji jačaju čitav organizam.

Bademovo mleko je, s druge strane, ukusan napitak koji ima i do osam puta manje kalorija od klasičnog mleka životinjskog porijekla, pa ne čudi što mu vojvotkinja od Kembridža daje prednost.

Reč je i o namirnici koja obiluje vitaminom E što je jak antioksidant koji zaštićuje telo od delovanja slobodnih radikala, ali i garantuje mladoliku i lepšu kožu.

Kejt Midlton temelji ishranu na zdravim i svežim namirnicama kao što su sveže voće i povrće, ali i izvorima nemasnih belančevina poput živinskog i ćurećeg mesa i ribe.

Ona je velika obožavateljka i smutija koji joj garantuju unos većine hranjivih materija kroz ispijanje jednostavnih napitaka. Kada ne može da odoli želji za slatkim, pojede komadić tamne čokolade ili poneku gumenu bombonu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: Kejt Midlton