Fanovi opet ljuti na Krisi Tajgen zbog njenog dobrog izgleda (foto)

Fanovi opet ljuti na Krisi Tajgen zbog njenog dobrog izgleda (foto)

Autor: | 10/05/2016

0

Krisi Tajgen je oduvek bila veoma prisutna na društvenim mrežama, a njeni kontakti s fanovima i pratiocima su neposredni i otvoreni, pa je zbog toga mnogo ljudi veoma voli i ceni.

Naravno, ima i onih koji u svemu tome nalaze nešto drugo, pa je Krisi i na meti kritika koje su se pojačale otkako je, pre nešto manje od mesec dana, na svet donela ćerkicu Lunu Simon

Sve je počelo kada je Krisi, samo nedelju dana nakon porođaja, izašla na večeru sa suprugom Džonom Ledžendom. Tada su mnogi fanovi osuli paljbu tvrdeći da je da je loša majka, a neki komentari su bili toliko okrutni da su joj prebacili što je, posle godina borbe sa sterilitetom, jedva dočekala da "pobegne" od deteta čim se porodila.

Istina, kritike na njen račun počele su i pre toga, kada je otkrila da je njeno dete začeto vantelesnom oplodnjom, a posebno kada je priznala da je odabrala da rodi devojčicu, prozivajući je da utiče na "božju volju", koja je, očigledno, bila da oni nikada nemaju dete.

Međutim, hejteri su sada rešili da udare jače nego ikada, a povod za to je naizgled krajnje nevažan. Naime, Krisi i njen muž objavili su fotografiju top modela pored šporeta, dok priprema obrok. Razlog zašto su fanovi ovog puta ljuti na Krisi je činjenica da, iako je od porođaja prošlo manje od mesec dana - ona bez problema nosi najkraći mogući šorts, kao i krop-top, odnosno majicu koja seže malo ispod grudi.

"Ne nabijaj drugim majkama grižu savesti svojim izgledom", "Budi malo osećajnija, nemaju svi sreće kao ti" i "Ostale majke se već osećaju dovoljno loše povodom svojih tela, ne treba im da se zbog tebe osećaju još gore", samo su neki od komrntara na koje Krisi još nije reagovala.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: krisi tajgen

Pročitajte još