Holivudske zvezde nisu savršene i oni imaju mane koje kriju

Holivudske zvezde nisu savršene i oni imaju mane koje kriju

Autor: | 12/05/2016

0

U glamuroznom svetu šou biznisa najveći adut je, naravno, lepota. Holivudske zvezde često se uzimaju kao simboli savršenstva, no to je često samo slika koja se gradi uz pomoć najboljih šminkera, frizera, trenera, skupe garderobe. Na kraju, bogati i slavni su ljudi kao svi drugi, sa svim usponima, padovima, ali i fizičkim manama i deformitetima koje uglavnom vešto skrivaju. Bacite pogled na ovu listu...

Megan Foks je živi primer idealne žene. Jedna od najlepših na planeti. Ali, rođena je sa palčevima na rukama koji su znatno kraći od ostalih prstiju, zbog čega izgledaju kao da na njima nema polovinu nokta.
Šeron Stoun je preživela sve i svašta. Da se neko drugi našao na njenom mestu, verovatno ne bi izdržao. Ako malo bolje pogledate vrat slavne glumice, primetićete da ima ogroman ožiljak koji se čak ni ne trudi da sakrije. Pre dvadeset pet godina doživela je tešku saobraćajnu nesreću, ozbiljno povredivši vrat i kičmu, a osim ožiljka, kao posledica joj je ostala i blaga ukočenost tog dela tela.

Prelepa manekenka Karolina Kurkova nema – pupak. Naime, zgodna Čehinja je kao beba imala herniju pupčane vrpce, zbog čega je taj deo odstranjen.

Popularni komičar Vins Von je u saobraćajnoj nesreći koju je doživeo dok je bio tinejdžer izgubio vrh palca na levoj ruci.

Dovoljno je reći Endi Garsija, pa da hiljadama žena širom planete stane dah. No, skoro nijedna ne zna da je rođen s nerazvijenim bratom blizancem koji mu je bio pričvršćen za rame. Zbog toga i danas ima ožiljak.

Džerard Batler, zgodni kralj Leonida, ne čuje na jedno uho. Sluh je izgubio nakon snažne upale koja ga je zadesila u ranom detinjstvu.

Dženifer Garner ima problem sa obućom, zbog kojeg mora da kupuje dva para cipela različitih brojeva. Jedna kost u desnom stopalu joj je prekratka, pa su nožni prsti na toj nozi kraći od onih na levoj.

 

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić guliver/getty/splash
Tagovi: holivud