One su zavele najveće zavodnike Holivuda

One su zavele najveće zavodnike Holivuda

Autor: | 18/05/2016

0

Njihovi muževi su slavni, zgodni i neodoljivi ženama širom planete koje ih gledaju na velikom platnu. Ipak, one su te koje su uspele da ih osvoje i zadrže bez obzira na sve.

Elsa Pataki

Koja dama ne bi volela da bude žena Krisa Hemsvorta? E pa, Elsa Pataki je to i uspela. Španski model, glumica i filmski producent, udala se za "Tora" pre 5 godina, a imaju zajedno troje divne dece, jednu ćerku i dva sina bnlizanca.

Kamila Alves Mekonahi

Kada su se Kamila i Metju upoznali, ona je bila model u usponu. Par se zabavljao 5 godina pre nego što su konačno rekli "da" pre 2 godine. Imaju troje divne dece što ne iznenađuje. Samo ih pogledajte!

Ženeviev Padaleki

Sve dame bile su jako ljute kada se Din oženio sa Lindzi u "Gilmor devojkama" i bili smo ljuti kada se Džered Padaleki oženio sa Ženeviev u stvarnom životu. Onda su dobili dvoje divne dece i mi smo to preboleli i pustili ovaj divni par na miru.

Džena Devan - Tejtum

Džena je plesom ušla u život Čaninga Tejtuma i par je u braku od 2009. godine. Džena je glumica, bivši model i plesačica. Rođena je 3. decembra 1980. godine.

Kristin Tejlor

Kristin Tejlor nije samo ljubav Bena Stilera u filmu Zulender, njih dvoje su zaista u braku i to više od 15 godina. Imaju dvoje dece.

Elis Kim Kejdž

Elis je Nikolasova treća žena, i izgleda kao da je treća sreća. Ona se udala za Nika nakon što se on razveo od Patriše Arket i u braku su već deceniju. Imaju jedno dete!

Behati Prinslu

Adam Levin nije Holivudska zvezda, ali je rok zvezda koja je poznata po tome što je slab na modele i 2014. godine napokon je i oženio jednu. Nambijski model Behati Prinslu potpuno je očarala rokera, a prijatelji kažu da su nerazdvojni.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: brak holivud poznati

Najnovije vesti