Kanje Vest ima nove ideje: Želim da budem Majkl Džekson u odevanju (video)

Kanje Vest ima nove ideje: Želim da budem Majkl Džekson u odevanju (video)

Autor: | 19/05/2016

0

Iako smo pomislili da nas više ništa ne može iznenaditi kada je u pitanju Kanje Vest, izgleda da smo se prevarili.

Kanje je gostovao kod Elen Dedženeris i da je emisija trajala još malo, možda bi saznali da želi da bude i astronaut, ali za sada smo saznali da želi da bude kao Majkl Džekson što se tiče odevanja.

Ali tu nije kraj...

Nakon nekih uobičajenih pitanja o porodici i o tome da li bi trebalo da ima Tvitter savetnika ("apsolutno ne") Kanje je održao jedan od svojih uobičajenih govora.

Pričao je o traženju novca od Marka Zakerberga jer ima ideje koje mogu da učine svet boljim mestom. Takođe, naglasio je da ne vidi ništa smešno u nedovoljno zastupljenim crnim glumcima u ovogodišnjim nominacijama za Oskara.

"Pikaso je mrtav", rekao je Kanje. "Stiv Džobs je mrtav. Volt Disni je mrtav", dodao je. Govorio je i kako ima sinesteziju, važnosti dobrog oblačenja, druženju sa Barakom Obamom, željom da "prestane nasilje" i željom da bude "Majkl Džekson odevanja".

Na kraju segmenta rekao je: "Izvinjavam se na dnevnom programu. Izvinjavam se na realnosti".

Neverovatno, ali tu nije bio kraj. Kanje se takođe pridružio Elen u igri zvanoj “5 Second Rule” gde je morao brzo i koncizno da odgovori na seriju pitanja. Prvo pitanje: "Nabroj tri dlakave stvari". Njegov odgovor: “Balls. Balls. Balls.”

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty/splash
Tagovi: kanje vest