Bivši verenici na distanci u Kanu

Bivši verenici na distanci u Kanu

Autor: | 21/05/2016

0

Šarliz Teron i Šon Pen ove godine su se sreli u Kanu gde su promovisali zajednički film 'The Last Face' koji su počeli da snimaju dok su još bili u vezi.

Kolege koje su prošle godine iznenada prekinuli vezu u Kanu su uporno izbegavali zajedničko fotografisanje držeći se sve vreme na distanci.


Tako je bilo i na press konferenciji gde su sedeli daleko jedno od drugog, a hladna Šarliz izbegavala je i da ukrsti pogled s nekadašnjim dragim, dok je Šon bio manje suzdržan.

Ipak, u jednom momentu Teronova je popustila i srdačno se zagrlila sa bivšim. Da joj uprkos svemu nije lako pokazala je i fotografija na kojoj deluje da samo što nije zaplakala.

Da priča bude još tužnija, film su kritičari pokopali nakon novinarske premijere, opisavši ga kao 'pompezno dno Penove karijere'.

Pen je režirao film dok je Teronova igrala glavnu ulogu. Film su počeli da snimaju dok su još zajedno planirali venčanje i porodicu. Nakon prekida bili su prisiljeni da nastave saradnju.

Podsetim, pre 12 meseci oni su bili najzaljubljeniji par na crvenom tepihu Kana, ali samo mesec dana kasnije sve je otišlo u nepovrat.

O njihovom prekidu Šarliz je progovorila pre dva meseca.

- Kad neko prekine vezu, uvek se očekuje da iza toga mora biti neka velika drama ili ludilo. E pa kod nas nije bilo drame. Jednostavno nam više nije išlo i oboje smo se složili da je prekid najbolje rešenje. Nema puno istine u medijskoj priči da sam ja ta koja je iznenada i bez ikakvog objašnjenja prekinula sve kontakte sa Šonom - kazala je tada južnoafrička lepotica.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Splash/Getty