Ni one nisu pošteđene bola: Priče o trudnoćama slavnih dama

Ni one nisu pošteđene bola: Priče o trudnoćama slavnih dama

Autor: | 21/05/2016

0

Mnoge zvezde, poput Kim Kardšijan i Melise Džoan Hart, otvoreno pričaju o tome koliko mrze kada su trudne. Melisa trudnoću ne voli jer se sve vreme oseća odvratno. Kim brine o svom zdravlju (patila je od preeklampsije i komplikacija s posteljicom). Neke slavne osobe trudnoća je zamalo koštala života (poput Gvinet Paltrou). Donosimo vam listu zvezda koje su, iz ovog ili onog razloga, pretrpele velike probleme, tokom trudnoće ili za vreme porođaja.

Kim Kardašijan

Kim je mora se priznati pravi borac. Na svom sajtu napisala je kako je "trudnoća bila najgore iskustvo u njenom životu". Ko je može kriviti? Patila je od preeklampsije i tzv. "placenta accreta", poremećaja zbog kog posteljica abnormalno srasta sa mišićnim tkivom materice. Operacija tokom koje su joj uklonili višak posteljice nakon trudnoće dokumentovana je u Keeping Up with the Kardashians.

Mira Sorvino

Treća glumičina trudnoća bila je prava noćna mora. Hospitalizovana je i smeštena u bolnicu zbog placenta previa, odnosno stanja kada se posteljica nalazi ili vrlo blizu ili delimično ili potpuno pokriva deo vrata materice. Budući da je bila prisiljena da leži, stvorio joj se krvni ugrušak pa je mesecima morala da prima tretmane protiv zgrušavanja krvi. Tokom porođaja izgubila je veliku količinu krvi, prenosi People.

Salma Hajek

Trudnoća Selme Hajek bila je teška, i to ne samo zbog toga što je njen suprug otprilike u isto vreme napravio dete Lindi Evanđelisti. Da, to se zaista dogodilo. Pored toga, Salma je patila od gestacijskog dijabetesa i rečeno joj je kako će njena beba biti rođena sa Daunovim sindromom. Uprkos svim izgledima, 2007. godine rodila je zdravu devojčicu Valentinu.

Maraja Keri

Maraja je o svojoj trudnoći progovorila 2011. godine za HSN, tokom promocije svoje nove linije nakita. Nije iznela detalje o tome što je njenu trudnoću učinilo toliko teškom, ali rekla je ovo:

- Moje telo je prošlo kroz toliko toga. Morala sam zadržati te blizance što je duže moguće, ali to je žrtva koju sam podnela zbog njih. Bila sam trudna 47 nedelja.

Selin Dion

Pevačica koja je 2010. rodila blizance, otkrila je da je prvo nosila trojke. Celine je ovako objasnila gubitak svog trećeg dečaka:

- Odlučio je da ode, kako bi svojoj braći omogućio prostor za rast.

Zaista tužno, zar ne?

Kejt Midlton

Kejt je tokom obe svoje trudnoće patila od stanja stručnog naziva "hipermezis gravidarum". Reč je o retkoj komplikaciji koja izaziva ozbiljne nesvestice i povraćanje i, kao rezultat, ekstremni gubitak težine. To je ujedno i razlog što je svet tako rano saznao za njenu trudnoću, jer je veoma brzo bila primljena u bolnicu na lečenje.

Gvinet Paltrou

Glumica je gotovo umrla kada je treći put bila trudna, prenosi Daily Mail. Nije govorila o detaljima, iako je aludirala na pobačaj.

- Imala sam zaista ružno iskustvo tokom trudnoće sa svojim trećim detetom i nije uspelo i gotovo sam umrla - rekla je ona. Možda je mislila na to kako je skoro umrla od tuge?

Tori Speling

Tokom trudnoće sa sinom Finom, Tori je dijagnostifikovana "placenta previa" (isto stanje koje je mučilo Miru Sorvino). Komplikacija je mogla da izazove i krvarenje toliko jako da bi okončalo njenu trudnoću, pa je Tori provela 10 nedelja u bolnici i 4 meseca u krevetu.

- Sećam se kako sam razmišljala samo o tome  kako ne mogu ostaviti troje dece iza sebe - ispričala je Tori za US Weekly nakon što je rodila zdravog sinčića.

Kamila Alves

Treća trudnoća Kamile Alves uveliko je uticala na njeno telo. Podvrgnuta je carskom rezu, a tokom procedure lekari su pronašli "svakakve stvari tamo unutra," rekla je za The View. Kamila nije objasnila što je tačno time mislila, ali je rekla kako, tokom dugotrajnog opravka, nije mogla da pazi na decu niti da se bavi fizičkim aktivnostima poput vežbanja.

Keli Klarkson

Keli za vreme trudnoće nije imala jutarnje mučnine. Ona je, umesto toga, trpela svakodnevne mučnine. Za CBS je ispričala kako je znala biti toliko dehidrirana da je morala da prima infuziju.

Kejt Hadson

Kejt je tokom trudnoće ostala bez kose. Zaista! Glumica je za časopis Redbook ispričala kako je tokom trudnoće sa sinom Bingamom dobila akne i mnogo kilograma, ali najbizarnija stvar koju je iskusila je upravo gubitak velike količine kose, prenosi mtv.rs.

- Sva kosa mi je opala kada je rođen - ispričala je Kejt.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash
Tagovi: holivud trudnoća

Pročitajte još