Kako zvuči kada zapevaju Nikol Kidman i Kit Urban (video)

Kako zvuči kada zapevaju Nikol Kidman i Kit Urban (video)

Autor: | 21/05/2016

0

Svi smo gledali Moulin Rouge i znamo da Nikol Kiman zna da peva. Da ne zaboravimo i duet sa Robijem Vilijamsom u Something Stupid! Ali već smo zaboravili koliko je talentovana - sve dok je nismo videli da peva sa svojim suprugom, Kitom Urbanom.

U originalu ovaj duet sa Kit u pesmi The Fighter koja se nalazi na njegovom novom albumu Ripcord peva Keri Andervud, ali moramo da priznamo da je u Nikol naišla na ozbiljnu konkurenciju. Čak je i tvitala o njihovom videu, prenosi mtv.rs.

Zaljubljeni par je snimljen u automobilu gde Nikol oduševljeno uzvikuje: "O moj Bože, obožavam ovu pesmu!" Naravno, ispada da je reč o Kitovoj novoj stvari The Fighter koju on potom zapeva svojoj ženi, dok ona glumi da peva delove pesme. Uz deo teksta What if I Cry? Nikol skriva oči kao da će zaplakati, a uz What if I'm scared? ona pokriva usta rukama "u strahu".

I dok Kit peva kako će se boriti za nju i štititi je, veoma je jasno da između ovo dvoje postoji jaka hemija. Njihovi zagrljaji pri kraju dokazuju da je reč o pravoj ljubavi. Ništa neobično, Nik i Kit u braku su već deset godina.

Pogledajte snimak i pokušajte da se ne rastopite od nežnosti ako možete...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/gettyimages

Pročitajte još