Kad Fergi i Niki Minaž udruže snage

Kad Fergi i Niki Minaž udruže snage

Autor: | 22/05/2016

0

Čekanje novog Ferginog solo albuma se odužilo. Međutim temperamentna pevačica odlučila je da obožavaocima pokaže šta mogu da očekuju od nje u narednom periodu i na festivalu u Lisabonu izvela pesmu You Already Know koja je rezultat saradnje sa reperkom Niki Minaž.

Još 2014. godine, Fergi je otkrila da je Niki Minaž u grupi umetnika koji će učestvovati u pravljenju njenog drugog solo albuma.

Prošlo je više od dve godine, ali novog izdanja još nema. Da se napokon nešto dešava na tom planu, Fergi je nagovestila na društvenim mrežama tizerom u kojem se može čuti deo rezultata saradnje sa čuvenom reperkom.

Pevačica grupe "Blek ajd piz" nije htela više da čeka pa je numeru You Already Know izvela na festivalu Rock in Rio u Lisabonu, prenosi rts.rs.

Pesma je manje napeta nego što je to moglo da se nasluti iz tizera, a stihovi su oštri u prenošenju poruke da život brzo prolazi i da nema vremena za bacanje.

Fergi je najavila da će vrlo brzo biti još pesama, pa može da se desi da naslednik njenog debi albuma The Dutchess (objavljen 2006. godine) uskoro ugleda svetlost dana.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs instagram/Nicki Minaj
Tagovi: fergi niki minaž

Najnovije vesti