Mel Gibson i Rozalind Ros: Savršen par u inat svima u Kanu (foto)

Mel Gibson i Rozalind Ros: Savršen par u inat svima u Kanu (foto)

Autor: | 24/05/2016

0

Na završnoj večeri filmskog festivala u Kanu crvenim tepihom prošetali su Mel Gibson (60) i njegova čak 35 godina mlađa partnerka Rozalind Ros.

Dok su pozirali okupljenim fotografima, nisu mogli da skinu ruke jedno s drugog. Stalno su se ljubili i grlili. Činilo se da je dobitnik dva Oskara jako dobre volje nakon što je u subotu na festivalu predstavljen njegov film "Blood Father".

Rozalind (25) i Mel prvi put su se na nekom javnom događaju zajedno pojavili u januaru na dodeli Zlatnih globusa. Tada se našao na meti korisnika društvenih mreža jer je on bio jedan od prezentera na dodeli.

Nekada jedan od najomiljenijih glumaca u Holivudu, s godinama je postao omražen među publikom zbog svog kontroverznog ponašanja - kako zbog turbulentnog razilaženja s bivšom partnerkom Oksanom Gregorijevom s kojom je bio na sudu jer je ona tvrdila da ju je glumac psihički i fizički zlostavljao, tako i zbog hapšenja 2006. godine kada je u pijanom stanju optužio Jevreje za sve svetske ratove.

Ali, kad su se tenzije smirile, izvinio se javnosti i čelnicima jevrejske zajednice, međutim taj njegov ispad niko nije zaboravio, prenosi jutarnji.hr

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: mel gibson

Pročitajte još