"Procurile" stare pesme Viktorije Bekam (video)

"Procurile" stare pesme Viktorije Bekam (video)

Autor: | 26/05/2016

0

Članica nekadašnje grupe Spice Girls i modna dizajnerka, Viktorija Bekam, ubrzo nakon raspada popularne ženske grupe snimila je numere za svoj solo album koje do nedavno nisu ni ugledale svetlost dana.

Pre više od jedne decenije je zamrla karijera sadašnje modne dizajnerke, ali pre nego što je potpuno zatvorila to poglavlje, Viktorija je snimila nekoliko r'n'b pesama sa Dejmonom Dešom, bivšim poslovnim saradnikom repera Džej-Zija.

Demo traka sa 17 studijskih pesama pojavila se na sajtu Ibej, a nedavno su numere objavljene i na striming servisu Saundklaud i Jutjubu.

Osim Deša, Bejbi boj je takođe jedan od gostiju na Viktorijinom albumu.

Album Come Together Viktorija je snimila nakon raspada britanske grupe Spice Girls 2000. godine, na kome su se našle numere poput You're Out Of Your Mind, Not Such An Innocent Girl i Let Your Head Go/This Groove.

Ipak, Dejmon Deš je prethodno tvrdio da čelnici produkcijske kuće "Telstar rekords" nisu želeli da sarađuju sa Viktorijom kao samostalnim umetnikom i pevačica se odrekla svoje muzičke karijere.

Njen ogroman uspeh u modnoj industriji je odigrao ulogu u tome da Viktorija odbije ponovno sastajanje grupe Spice Girls, prenosi rts.rs.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/gettyimages
Tagovi: viktorija bekam